Mirda711468626965 Odesláno Listopad 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2012 Nenašel by se někdo šikovný z Karlovarského kraje kdo by mi pomohl oživit mé psp 2004 cfw 5.50 prome3. Svítí mi zelená kontrolka a lcd je po tmě.Dá se s tím vůbec něco udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 To bude nejspíš brick. Chce to Pandora baterku + Magic Memory Stick (MMS). Opravení není nic těžkýho, stačí pohledat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 27, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Jojo, zcela určitě se jedná o brick. Pandoru si můžeš buďto udělat sám, ale spíš doporučuju si Pandoru koupit už hotovou (třeba z dx.com jsem jí kdysi kupoval za necelých 70kč). MMS si ale v pohodě uděláš sám, návodů je na to kupa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mirda711468626965
Nenašel by se někdo šikovný z Karlovarského kraje kdo by mi pomohl oživit mé psp 2004 cfw 5.50 prome3.
Svítí mi zelená kontrolka a lcd je po tmě.Dá se s tím vůbec něco udělat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.