maku_CZ Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 (upraveno) Tak by me zajimal seznam her u kterych je potreba pass pro hrani multi. Upraveno Listopad 21, 2012 uživatelem maku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Listopad 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlido sem hodne lidi, ale nikdo nic nepridal tak zacnu sam, ale neznam vsechny hry u kterych je potreba online pass. Hodne lidi nabizi pouzite hry, ale uz neuvadi jestli je treba pro online hrani pass nebo ne. Assassin's Creed 3 je online pass. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 (upraveno) Battlefield 3, Fifa 12, 13, i 11 myslím, Resistance 3, Uncharted 3 a dál už nevím .. Oprava : MW3 teda ne, ale nevím k čemu je ten kód, který vypadá jako u Resistance 3 :D Upraveno Listopad 22, 2012 uživatelem kruta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 http://gamesilike.com/?page_id=614 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martys33 Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 (upraveno) Tak tekken90 mě předběhl, ale napíšu sem své skušenosti, na aukru jsem si koupil FIFU 12 a prodávající tvrdil že nikdy nebyl online a pass nepoužil a je první majitel hry, ale pass mi nešel byl už použit, a pak jsem si koupil battlefield 3 a to samé, to už jsem byl vytočený dotyčným jsem psal a nic, pořád tvrdili že jej nepoužili, tak jsem si musel na xbox live pass za 800 points koupit, takže když uvidíš použitou hru za dobrou cenu vem ji a pass kup na xbox live. na CoD: MW 3 pass nepotřebuješ. PS. Sorry nevšiml jsem si že dotaz je v sekci PS3 Upraveno Listopad 22, 2012 uživatelem Martys33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 Ahoj, ano Tekken poslal ten seznam, jenom bych chtěl podotknout že na žádné Cod pass nepotřebuješ. Ani na BFBC2. na BF3 už ano. Jinak pass na psn pro BF3 stojí 270 což je celkem dost =/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Listopad 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 Skoda, ze nejde nejak overit jestli u dane hry uz byl a nebo nebyl pouzit online pass. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Trololo Odesláno Listopad 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 na Moh 2010 taky není potřeba pass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 snad na vsechny hry od EA ktere maji multak potrebujes online pass, ktery stoji na vsechny hry 270Kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.