Dareba Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 Dobrý den mám PSP 1004 a mohl bych se zeptat jestli jde Flashnout ?? Daniel Kudlička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 Ano, všechny PSP jdou flashnout. Ale teď záleží které PSP máš, jestli staré PSP 1004 Fat nebo ten nový paskvil PSP E-1004 Street. Pokud máš to první, tak nainstaluj 6.60 PRO C CIPL, pokud to druhé, tak to samé, jen bez CIPL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 prdas99 Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 Ja som flashol ale dosralo sa mi cele :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 prdasi více stručnější být nemůžeš, že jo? Sakra rozepiš to, co máš za PSP, co jsi tam dával za CFW, co to teď dělá/píše, atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 prdas99 Odesláno Listopad 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2012 ja iba pisem ze sa mi dosralo netreba mi radu:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hosanek Odesláno Listopad 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2012 ja iba pisem ze sa mi dosralo netreba mi radu:!:Jo ale to je spam ;) Takže radši nic nepiš omg.. Sorry za OT, btw Dareba upřesni které máš psp.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dareba
Dobrý den mám PSP 1004 a mohl bych se zeptat jestli jde Flashnout ??
Daniel Kudlička.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.