lipka1slipka Odesláno Listopad 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 Mám COD Black Ops II. Chtěl jsem to spustit a napsalo, že chybí budha.dll, tak jsem to stáhnul, a když to chci spustit tak to píše, že chyba 0xc0000022. Nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pr3dator Odesláno Listopad 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 Kúpiť hru a podporiť vyvojárov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lipka1slipka Odesláno Listopad 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 Jediná hra, která mi stala za koupi bylo BF3. COD krom single je na nic, chci si zahrát jen single. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pr3dator Odesláno Listopad 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 A to znamená, že hru môžeš ukradnúť? :facepalm: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lipka1slipka Odesláno Listopad 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 Nechci se tady o to hádat. Každý má na to svůj názor. Jestli mi nechceš poradit jak na to, tak sem prosím ani nepiš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thomas1222 Odesláno Listopad 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 Tak zkus tu hru nainstalovanou kompletně vymazat z pc a z registru a zkus to stáhnout buď přes torrent, což je výhodnější, když je tam přes 4000 seedů od razora, nebo to zkus na uložtu, ale tam můžeš maximáně myslím stahovat rychlostí 300kb/s, takže na nic. Torrent: http://thepiratebay.se/torrent/7818844/Call.of.Duty.Black.Ops.II-SKIDROW Uložto: http://www.ulozto.cz/xDPTid7/call-of-duty-black-ops-2-skidrow-rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 A to znamená, že hru môžeš ukradnúť? :facepalm: zase to az taka kradez nie je, ako to, co nam predvadzaju politici, skorumpovani sudcovia, pravnici, lekari atd. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thomas1222 Odesláno Listopad 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 trezzor S tím musím souhlasit. Bohužel v této zemi je všechno předražené a když nejsi sběratel her a multiplayerový hráč tak to stáhni. Nemá cenu kupovat tak drahé hry, dyžtak počkej tak do Vánoc na slevy a kup si origo, teda když tě hra doopravdy chytne a budeš chtít hrát i multiplayer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lipka1slipka
Mám COD Black Ops II. Chtěl jsem to spustit a napsalo, že chybí budha.dll, tak jsem to stáhnul, a když to chci spustit tak to píše, že chyba 0xc0000022.
Nevíte co s tím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.