hosanek Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 Ahoj všem, mám otázku. Chtěl bych vědět jaké má uplatnění 3G funkce v čechách. Tedy jestli má cenu kupovat vitu s 3G nebo jen s wifi. Stejně bych nejspíš nehrát MP přez 3G nemám na to data. Chci říct jestli bych tedy měl 3G používat jenom třeba pro fb v telefonu a na Vitě jenom hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Listopad 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 To tady není vážně nikdo kdo se motá kolem PSvita? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 3G verze podle mě nemá smysl. Hrát se přes to nedá, prohlížeč máš lepší v telefonu a near funguje i offline Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Trololo Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 Přesně jak píše deepthroat ........3g verze..... k čemu? vždyt stím nestabilním zafupovaným 3G se nedá pořádne ani surfovat po netu natož hrát,možna kdyby ta 3g sit byla u nás na stejné urovni jako v zahraničí tak by se otom dalo možná uvažovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 3g verze obsahuje navic GPS a sluzbu Near s kterou muzes sbirat bonusy do her ktere to podporuji. Ja vitu pouzivam docela dost na web protoze nemam poradny telefon a jsem s 3g spokojenej. Hrat se pres to sice neda ale na druhou stranu je to i dobre protoze bych se asi pak nedoplatil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Listopad 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 Díky všem za odpovědi. Pokud jí budu kupovat tak nejspíš jen wifi verzi. Net budu mít v telefonu od nového roku, takže mi to nevadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agarwel Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Podle mě stačí WiFi verze. 3G toho nabízí minimum. Stahovat dema apod přes to nemůžeš. Online hraní bude dost pofiderní. A Near není tak zásadní funkce, že by jsi ji musel provozovat přes 3G. Ten se dá chytit i přes Access Pointy. To je sice u nás dost omezené (defakto nikde na ulici ti to pozici nenajde) - ale když si zaregistruje svůj domácí access point a přiřadíš mu lokaci, tak ti to bude doma fungovat úplně spolehlivě (takže uvidíš všechny, kdo bydlí poblíž) A pokud by jsi náhodou přístup na cestách podporoval, tak většina novějších telefonů podporuje WiFi tethering. Takže z něj uděláš Access point a třeba trofeje nebo message na Vitě si můžeš sesynchronizovat přes něj. Osobně mám WiFi only a ještě jsem nenarazil na situaci, že by mi 3G scházelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.