Manoust Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 Hosi tak smula dneska hrat asi nebudu musim neco delat do skoly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Prosinec 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 Tak si to udělej a pak se k nám připoj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 Hošani smůla dens s Váma nemůžu hrát, jelikož mám ty narozky tak se věnuju oslavě, tak v nejbližším dalším termínu už budu jen Váš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Prosinec 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 Ach jo , tak to zabalíme , ve třech to fakt nemá cenu , a další čas budu mít ve středu , v pátek jinak až za 3 tejdny :/ Nebo kdo chce tak ať přijde :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marciiverson3 Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 já příjdu... jestli budete hrát... nick: marciiverson3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Prosinec 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 (upraveno) ok,někdo snad přijde EDIT : Tak kde je zbytek ? :( Upraveno Prosinec 3, 2012 uživatelem danfri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marciiverson3 Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 ty jo já uplně zapomněl... stejně mám vybitý headset... pojďte navrhnout něco pořádnýho, třeba sobotu ? to může každej ne ?:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Prosinec 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 Headset nevadí , ten stejnak nemám a v sobotu nemůžu :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marciiverson3 Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 tak co pátek ? k večeru ? mmm ?:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Prosinec 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 (upraveno) Dobrej nápad , ale pro ostatní pochybuju :/ EDIT : První příspěvek , koukněte ! Upraveno Prosinec 3, 2012 uživatelem danfri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 Ja bych mel mit cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 středa souhlasim, radši bych chat / skype Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marciiverson3 Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 v pátek 100%:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 Vymněnil jsem sorry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Prosinec 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 Hmm všichni vymněňujou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marciiverson3 Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 hrajete normal GTA nebo Episodes ? :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 Já mam complete edici, mě to je šumafuk :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Prosinec 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 Hamagen , už jsi zas přihlášenej k odběru ? Že víš co se tu děje :D Mimochodem , lidičky , ve středu to u mě vypadá taky bledě ... Přemýšlím že by jsme to daly na hoďku třeba v sobotu teda pokud vám to v pátek nevyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 Ono mě to pokažý přihlásí k odběru když tu napíšu :D Spameři jedni :D Víkendy / pátky já nemužu, věnuju je rodině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallDown Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 Čau tady je jenom original gta 4 nebo i dlc gtačka?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Prosinec 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 Všechno :) Jak epizody , tak obyč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marciiverson3 Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 kdo může v pátek večer, nebo v sobotu večer?:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 ja asi teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Prosinec 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 V pátek už sraz je , pokud jsi si nevšiml , je to na první stránce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallDown Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 ok hraju na 100% muj psn nick je maslicak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.