Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Far Cry 3

Rawmen

Recommended Posts

• Odpovědi 262
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Me zas projde ze hra nejede plynule ale jakoby se trosku kouse. Taky to nekomu dela a je to normalni nebo jak :D

sem tam spadne framerate ale ze by se sekala?to urcite ne,prave naopak na to jak jsou konzole stare to je neuveritelne plynule

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jakubgaluszka- co takhle kouknout na mapu? pak stačí na to místo přijít, chvíli čekat, popř. si dát loveckou injekci na identifikování zvěře i přez porost a jedeš :)

koukl jsem na vsechny lokace divocaku a nikde se zadny neukazal...nejaky bug asi...:?

Je to ten obrazek co je napriklad hned nad tim prvnim savehousem?(lehce v pravo a nahoru)

TIM

Tohle se mi delo take a pouze u jedne hry,nakonec odesla konzole.

Upraveno uživatelem jakubgaluszka
Odkaz ke komentáři

co takhle nedelat chytryho?:Dkoukl jsem na vsechny lokace divocaku a nikde se zadny neukazal...nejaky bug asi...:?

No ja to nehraju ale koukal jsem na tohle video a od 3.minuty jsou tam vidět divočáci,tak třeba ti to pomůže.....

LiZ66ziBD5FPouqkg6Z2ePA
Odkaz ke komentáři

No koukal jsem na net na videa a jede mi to stejne jako klukum na videu takze to asi nebude konzoli ale na postraseni dobry.
na tom videu to jde plynule,me to je plynule a ty pises jak se ti to seka...tak jaky straseni,bud ti to jde normalne nebo se to seka.
Odkaz ke komentáři

No ja to nehraju ale koukal jsem na tohle video a od 3.minuty jsou tam vidět divočáci,tak třeba ti to pomůže

dik ale tohle je jeden z prvnichh ukolu a ja si nepamatuju tu lokaci kde to bylo a v tom videu neni pohled na mapu.

Odkaz ke komentáři

ta hra je super, ale sakra proč je dojebaná tím, že na každým rohu mne chce někdo zabít ??? navíc ten blbec láduje brokovnici jak malá holčička Kena do prdele Barbie... nepřátele mne nevidí, když je kousek ode mne, ale jakmile o mne jednou ví, vidí mne snad i na deset kilometrů, mají neuvěřitelně přesnou mušku a já jsem rád, když ze stejný zbraně je aspoň líznu... tohle mne fakt zklamalo, ale jinak ta hra je super, graficky a vůbec je dobrá, ale ten freeroaming a to střílení trochu nevychytali...

Odkaz ke komentáři

no jdou po tobe nejspis proto,protoze si nejhledanejsi clovek na ostrove?co se tyce musky,musis se naucit mirit,nemam s tim nejmensi problem jo a utect nepratelum se da taky v pohode...

jeste ze nejsi recenzent,shazovat kvalitu hry kvuli tomu ze ti nejde :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu