xvostokx Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Samopale ty asi střílíš dutý střely.. už jsem ti to psal- drž se furt za ním, akorát dvakrát hodíš kamínek a pokračuješ... všecko ti to píše na obrazovce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 xvostokx - jo asi jsem si nevším říkáš kamínek jo.No všechno míto píše ale moje angličtina je mizerná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 xvostokx-jink dík večer vyzkouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 nějak mi to blbne do menu hry se dostanu ale potom mi najednou vyskočí hláska že je disk nečitelný. Prováděn na Ihas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 sakra,za boha nemuzu najit divocaky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Me zas projde ze hra nejede plynule ale jakoby se trosku kouse. Taky to nekomu dela a je to normalni nebo jak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Me zas projde ze hra nejede plynule ale jakoby se trosku kouse. Taky to nekomu dela a je to normalni nebo jak :D sem tam spadne framerate ale ze by se sekala?to urcite ne,prave naopak na to jak jsou konzole stare to je neuveritelne plynule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 No me to teda moc plynule neprijde. Hlavne teda kdyz koukam do stran. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Tak se sekáním problém nemám, zřídka se objeví pokles FPS, ale dá se to přežít, na to, že to rozběhne takhle stará konzole ;), tak si není na co stěžovat, když na PC to vypadá jako velmi HW náročná hra ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Jakubgaluszka- co takhle kouknout na mapu? pak stačí na to místo přijít, chvíli čekat, popř. si dát loveckou injekci na identifikování zvěře i přez porost a jedeš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 No zkusim stahnout jiny release a smahnout to znovu nejk se mi to nezda sem tam se projevi i Vsync. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 No zkusim stahnout jiny release a smahnout to znovu nejk se mi to nezda sem tam se projevi i Vsync. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Nemyslím si, že by to bylo releasem. Zkus to hrát z HDD tedy pokud si už nehrál. Já to stahoval z console-power a žádný problém jenom občas poklesne FPS, ale hrát se dá úplně v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 mam to na hdd nevim teda jak to vypada u vas treba je to stejne nevim no ale vzhledem k tomu ze jine hry jedou v pohode. Teda krome Darsiders 2 kde mam problem s Vsync. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 já to hraju.. ani nevim, mám rozbalený iso na externim disku.. a FPS nejsou sice nic moc extra (odhadem 30) ale že by ot nějak sekalo? občas trošku sek.. ale nic hrozivýho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Nevíte někdo kolik misí je v online coopu? koukal jsem , že se dá hrát ve splitscreenu. Je možný hrát i offline ve splitu? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 (upraveno) Jakubgaluszka- co takhle kouknout na mapu? pak stačí na to místo přijít, chvíli čekat, popř. si dát loveckou injekci na identifikování zvěře i přez porost a jedeš :) koukl jsem na vsechny lokace divocaku a nikde se zadny neukazal...nejaky bug asi...:? Je to ten obrazek co je napriklad hned nad tim prvnim savehousem?(lehce v pravo a nahoru) TIM Tohle se mi delo take a pouze u jedne hry,nakonec odesla konzole. Upraveno Listopad 28, 2012 uživatelem jakubgaluszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 co takhle nedelat chytryho?:Dkoukl jsem na vsechny lokace divocaku a nikde se zadny neukazal...nejaky bug asi...:? No ja to nehraju ale koukal jsem na tohle video a od 3.minuty jsou tam vidět divočáci,tak třeba ti to pomůže..... LiZ66ziBD5FPouqkg6Z2ePA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 No koukal jsem na net na videa a jede mi to stejne jako klukum na videu takze to asi nebude konzoli ale na postraseni dobry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 No koukal jsem na net na videa a jede mi to stejne jako klukum na videu takze to asi nebude konzoli ale na postraseni dobry.na tom videu to jde plynule,me to je plynule a ty pises jak se ti to seka...tak jaky straseni,bud ti to jde normalne nebo se to seka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 No ja to nehraju ale koukal jsem na tohle video a od 3.minuty jsou tam vidět divočáci,tak třeba ti to pomůže dik ale tohle je jeden z prvnichh ukolu a ja si nepamatuju tu lokaci kde to bylo a v tom videu neni pohled na mapu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 No ja se s tim nesetkal jeste u hry na xku takze asi jsem to blbe popsal a divilo me ze to jde na konzoli jede mi to tak jak tady tomu frantikovi. http://www.youtube.com/watch?v=W8whwZBfpLA hod si to pres celou obrazovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 ta hra je super, ale sakra proč je dojebaná tím, že na každým rohu mne chce někdo zabít ??? navíc ten blbec láduje brokovnici jak malá holčička Kena do prdele Barbie... nepřátele mne nevidí, když je kousek ode mne, ale jakmile o mne jednou ví, vidí mne snad i na deset kilometrů, mají neuvěřitelně přesnou mušku a já jsem rád, když ze stejný zbraně je aspoň líznu... tohle mne fakt zklamalo, ale jinak ta hra je super, graficky a vůbec je dobrá, ale ten freeroaming a to střílení trochu nevychytali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 no jdou po tobe nejspis proto,protoze si nejhledanejsi clovek na ostrove?co se tyce musky,musis se naucit mirit,nemam s tim nejmensi problem jo a utect nepratelum se da taky v pohode... jeste ze nejsi recenzent,shazovat kvalitu hry kvuli tomu ze ti nejde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 Někdo se tu ptal kde se daj sehnat spešl šípy na luk já na to už kápl :D je to v craftování a na zápalný je potřea 1 molotov a na výbušný granát :) otevře se to hraním příběhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.