xvostokx Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 Nemáš náhodou ve složce se hrou složku systemupdate? jestli jo tak smazat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovicky Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 Mám takový hloupý dotaz!Potřebuji poradit jak se loví žraloci?Vždy se mi potopí do hloubky a já se utopím!děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 na lodičce připlout a vymasit do žraloka celej zásobník z kulometu.. nejlepší je žraloky lovit někde u mělčiny (u jednoho přístavu to jde dobře a je jich tam randál) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasM Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 (upraveno) Nemáš náhodou ve složce se hrou složku systemupdate? jestli jo tak smazat... ano to jsem zkusil a nic chce to něco aktualizovat ale jak to poustim z xex menu tak padá hned a dashlaunch se mě ptá na aktualizaci dam že jo a v půlce se to zasekne a spadne víš když to smažu tak to padá taky něco xbox sport jo na netu ad kouknu a takový sračky fsd mam 3 ta by to měla rozjed navíc nedavno sem to aktualizoval kvuli kinectu Upraveno Prosinec 5, 2012 uživatelem TomasM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 chlape ty ses dobrej strelec sory ale to mas napsat rovnou mam rgh vubec jsem si o tom nic nezjistil a ted se ho pokousim odpravit ofiko updatem ze hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepek_Cz Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 Mám takový hloupý dotaz!Potřebuji poradit jak se loví žraloci?Vždy se mi potopí do hloubky a já se utopím!děkuji za odpověď Když nasbíráš pár těch modrých kytek tak můžeš craftnout nějakou tu injekci která ti zvýší výdrž pod vodou, já to sice ještě nezkoušel ale v popisu to tak je :D jinak já je kosím sniperkou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 ano to jsem zkusil a nic chce to něco aktualizovat ale jak to poustim z xex menu tak padá hned a dashlaunch se mě ptá na aktualizaci dam že jo a v půlce se to zasekne a spadne víš když to smažu tak to padá taky něco xbox sport jo na netu ad kouknu a takový sračky fsd mam 3 ta by to měla rozjed navíc nedavno sem to aktualizoval kvuli kinectu Nechápu co myslíš.. Dashlaunch se tě ptá na aktualizaci právě kvůli složce system update. Smaž jí, dej jí pryč. Máš nainstalovanej Dashlaunch pořádně (verze 3.04) vč. nastavení? Mě přijde že to zkoušíš zapnout z normálního Dashe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasM Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 dával sem dash kvuli poslednímu cod takže mam ten zprávnej vyčetl sem si to tady někde kde ste psali jak spustit cod black ops 2 nic meně ten dash mam tu složku sem smazl porad mi jak kde co nainstalovat ? dash mam na externím disku cod přez něj pustím jak sem říkal porad te mi napište mi návod jak pro ♥♥♥♥♥a já hrál jedničku a i dvojku a tohle by mě tak mrzelo nezahrát bude to prkotina ale nevím jak na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 Můj postup- stáhnout, rozbalit, (stahuju přímo pro RGH převedený), hodit na disk, jen si doplňuju mediID růčo. Prvně spouštim přez dashboard file manager, pak už to je v library normál. A jede to. Nic spešl jsem pro FC3 nedělal, jelo to hned od začátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasM Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 Můj postup- stáhnout, rozbalit, (stahuju přímo pro RGH převedený), hodit na disk, jen si doplňuju mediID růčo. Prvně spouštim přez dashboard file manager, pak už to je v library normál. A jede to. Nic spešl jsem pro FC3 nedělal, jelo to hned od začátku. to všechno mam jo stahl esm si torent complex verze přex xbox browser nahrál a nic hru vidím i knihonvě naběhne hra vidím dokonce i ten obrázek v tý knihovně hru to prostě vidí je tam daná dobře nevím v čem je ton háček bude to prkotina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 Jednoduše nainstaluj si k XEX Menu ještě FSD a možná tím problém vyřešíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasM Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 Jednoduše nainstaluj si k XEX Menu ještě FSD a možná tím problém vyřešíš. to všechno mam nainstalované no nainstalované ne ale xex menu pouštím přez cd a zbytek mám nainstalovaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 Jestli máš FSD a hra se ti prostě nespustí, nebo jak to mám chápat z tvého popisu to nedokáži rozeznat. Zkusil bych tu hru znova rozbalit přes Xbox Image Browser a smazat složku System update a nakopírovat znova do Xboxu a pak zkusit ;) EDIT: A pokud si se snažil něco updatovat, je dost možné, že sis RGH rozbil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 spíš bych řešil verzi dashboardu (ne dashlaunch) jakou máš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasM Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 du to zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasM Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 spíš bych řešil verzi dashboardu (ne dashlaunch) jakou máš ? já sem na tohle antitalent kde to zjistím ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 zjistis to pokud mas fsd3 tak v okne credits vlevo dole je napsano kernel version tak to cislo napis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasM Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 2.0.13604.0 kdyžtk napiš i jaký mam stahnout a návod jak nndat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasM Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 Jestli máš FSD a hra se ti prostě nespustí, nebo jak to mám chápat z tvého popisu to nedokáži rozeznat. Zkusil bych tu hru znova rozbalit přes Xbox Image Browser a smazat složku System update a nakopírovat znova do Xboxu a pak zkusit ;) EDIT: A pokud si se snažil něco updatovat, je dost možné, že sis RGH rozbil. ne rgh jede v pohodě ted sem to zkoušel vše de nic sem nezkurvil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 tak je to tvým kernelem na Farcry potřebujes novejsi lepší bude když si přečteš něco o tomhle http://console-forum.net/tema/146075-navod-na-aktualizaci-db-15574-programem-j-runner ale pokud fakt nic nevíš jak píšeš bude lepší probrat to s tím od koho jsi to kupoval nebo nemáš někoho v okolí hlavně nic neaktualizuj bez zeptání ,jinak by jsi mohl přijít o RGH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaman Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 Tady se nedá nic dočíst, samý RGH.. Dejte si to někam jinam... Sekce na tohle tady jsou!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Prosinec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2012 Jednoduchá rada, extrahuj přes Xbox Image Browser nebo podobný program, hlavně ne přes ISO2GOD a smaž složku System update, po tom nakopíruj na HDD a mělo by ti to jít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Prosinec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2012 dojeto 99% hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasM Odesláno Prosinec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2012 (upraveno) to vššechno zklamalo asi má pravdu macros zkusím to přehrát jen otřebuji vedět ten nejaktualnější kernel udělám to podle toho návodu jeste mi poradte mam dasboard 2.0.13604.0 jakej tam mam nandat ad to nerozbiju hodte mi sem kdyžtak linky zbytek dám podle toho návodu Upraveno Prosinec 7, 2012 uživatelem TomasM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Prosinec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2012 aktualni dashboard zjistis jednoduse na strankach xboxu aktualni je 2.0.16202 a jakoukoliv oficielni aktualizaci vyssi nez mas v xboxu si rgh zrusis pokud pred tim neprovedes update freeboot image pomoci jruneru ,xebuild gui atd. ofiko update se pouzije az potom jen pro dohrani knihoven avataru a kinectu proto je v dashlaunch v defaultu zamcenej a musi se prejmenovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.