Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Far Cry 3

Rawmen

Recommended Posts

• Odpovědi 262
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Nemáš náhodou ve složce se hrou složku systemupdate? jestli jo tak smazat...

ano to jsem zkusil a nic chce to něco aktualizovat ale jak to poustim z xex menu tak padá hned a dashlaunch se mě ptá na aktualizaci dam že jo a v půlce se to zasekne a spadne víš když to smažu tak to padá taky něco xbox sport jo na netu ad kouknu a takový sračky fsd mam 3 ta by to měla rozjed navíc nedavno sem to aktualizoval kvuli kinectu

Upraveno uživatelem TomasM
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám takový hloupý dotaz!Potřebuji poradit jak se loví žraloci?Vždy se mi potopí do hloubky a já se utopím!děkuji za odpověď

Když nasbíráš pár těch modrých kytek tak můžeš craftnout nějakou tu injekci která ti zvýší výdrž pod vodou, já to sice ještě nezkoušel ale v popisu to tak je :D jinak já je kosím sniperkou :D

Odkaz ke komentáři

ano to jsem zkusil a nic chce to něco aktualizovat ale jak to poustim z xex menu tak padá hned a dashlaunch se mě ptá na aktualizaci dam že jo a v půlce se to zasekne a spadne víš když to smažu tak to padá taky něco xbox sport jo na netu ad kouknu a takový sračky fsd mam 3 ta by to měla rozjed navíc nedavno sem to aktualizoval kvuli kinectu

Nechápu co myslíš.. Dashlaunch se tě ptá na aktualizaci právě kvůli složce system update. Smaž jí, dej jí pryč. Máš nainstalovanej Dashlaunch pořádně (verze 3.04) vč. nastavení? Mě přijde že to zkoušíš zapnout z normálního Dashe...

Odkaz ke komentáři

dával sem dash kvuli poslednímu cod takže mam ten zprávnej vyčetl sem si to tady někde kde ste psali jak spustit cod black ops 2 nic meně ten dash mam tu složku sem smazl porad mi jak kde co nainstalovat ? dash mam na externím disku cod přez něj pustím jak sem říkal porad te mi napište mi návod jak pro ♥♥♥♥♥a já hrál jedničku a i dvojku a tohle by mě tak mrzelo nezahrát bude to prkotina ale nevím jak na to

Odkaz ke komentáři

Můj postup- stáhnout, rozbalit, (stahuju přímo pro RGH převedený), hodit na disk, jen si doplňuju mediID růčo. Prvně spouštim přez dashboard file manager, pak už to je v library normál. A jede to. Nic spešl jsem pro FC3 nedělal, jelo to hned od začátku.

Odkaz ke komentáři

Můj postup- stáhnout, rozbalit, (stahuju přímo pro RGH převedený), hodit na disk, jen si doplňuju mediID růčo. Prvně spouštim přez dashboard file manager, pak už to je v library normál. A jede to. Nic spešl jsem pro FC3 nedělal, jelo to hned od začátku.

to všechno mam jo stahl esm si torent complex verze přex xbox browser nahrál a nic hru vidím i knihonvě naběhne hra vidím dokonce i ten obrázek v tý knihovně hru to prostě vidí je tam daná dobře nevím v čem je ton háček bude to prkotina

Odkaz ke komentáři

Jestli máš FSD a hra se ti prostě nespustí, nebo jak to mám chápat z tvého popisu to nedokáži rozeznat. Zkusil bych tu hru znova rozbalit přes Xbox Image Browser a smazat složku System update a nakopírovat znova do Xboxu a pak zkusit ;)

EDIT: A pokud si se snažil něco updatovat, je dost možné, že sis RGH rozbil.

Odkaz ke komentáři

Jestli máš FSD a hra se ti prostě nespustí, nebo jak to mám chápat z tvého popisu to nedokáži rozeznat. Zkusil bych tu hru znova rozbalit přes Xbox Image Browser a smazat složku System update a nakopírovat znova do Xboxu a pak zkusit

;)

EDIT: A pokud si se snažil něco updatovat, je dost možné, že sis RGH rozbil.

ne rgh jede v pohodě ted sem to zkoušel vše de nic sem nezkurvil

Odkaz ke komentáři

tak je to tvým kernelem na Farcry potřebujes novejsi lepší bude když si přečteš něco o tomhle http://console-forum.net/tema/146075-navod-na-aktualizaci-db-15574-programem-j-runner ale pokud fakt nic nevíš jak píšeš bude lepší probrat to s tím od koho jsi to kupoval nebo nemáš někoho v okolí hlavně nic neaktualizuj

bez zeptání ,jinak by jsi mohl přijít o RGH

Odkaz ke komentáři

to vššechno zklamalo asi má pravdu macros zkusím to přehrát jen otřebuji vedět ten nejaktualnější kernel udělám to podle toho návodu jeste mi poradte mam dasboard 2.0.13604.0 jakej tam mam nandat ad to nerozbiju hodte mi sem kdyžtak linky zbytek dám podle toho návodu

Upraveno uživatelem TomasM
Odkaz ke komentáři

aktualni dashboard zjistis jednoduse na strankach xboxu aktualni je 2.0.16202 a jakoukoliv oficielni aktualizaci vyssi nez mas v xboxu si rgh zrusis pokud pred tim neprovedes update freeboot image pomoci jruneru ,xebuild gui atd. ofiko update se pouzije az potom jen pro dohrani knihoven avataru a kinectu proto je v dashlaunch v defaultu zamcenej a musi se prejmenovat

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu