Rendy93 Odesláno Prosinec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2012 Takovej mozna blbej dotaz...na co tam je moznost ULOZIT, kdyz to stejne nikdy ulozit nejde??? :D Ale de to uložit .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Prosinec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2012 Me to vzdycky napise, ze se to uklada jen automaticky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Prosinec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2012 Během mise to ukládá automaticky, když chodíš volně po ostrově a nemáš aktivovanej žádnej quest, tak to normálně uložíš. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Prosinec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2012 potřeboval bych poradit kde/kdy dostanu luk? už to hraju cca 3h a nic nemůžu ho nikde najít :D jinak ty zbraně co jsme si koupil můžu je někde najít? nebo je musím hledat u zabitých nepřátel abych je mohl používat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Prosinec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2012 Buď ho koupíš v shopu, nebo ho dostaneš free, když budeš objevovat věže (tuším, že za 3 máš luk) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Prosinec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2012 já už ho právě vlastním ale nemůžu ho nějak/nebo nevím jak ho dostat do inventáře :( mám problém s odemčením posledního slotu na zbraně nemohu najít způsob jak zabít žraloka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Prosinec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2012 žralok jde v pohodě zastřelit, když plave u hladiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Prosinec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2012 Pokud ho vlastníš tak ho musíš vyměnit za nějakou zbraň, kterou už nosíš u sebe, vyměníš jí tak, že v obchodě dáš equip a vybereš slot. Žraloka zabiješ tak, že vezmeš loď nebo když plave někde u břehu tak ho normálně zastřelíš. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Prosinec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2012 děkuji za radu žraloka už jsem zabil nejdřív jsem si myslel, že musím skočit do vody a nějak s ním fightit :D Grafika je krásná úplně mě to uchvátilo. Co se mi vůbec nelíbí je, že interakce věcí se musí držet, to je hotová ptákovina třeba u léčení to trvá než si něco píchne a mezitím už jsem 3x mrtvej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2012 Co se mi vůbec nelíbí je, že interakce věcí se musí držet, to je hotová ptákovina třeba u léčení to trvá než si něco píchne a mezitím už jsem 3x mrtvej. Tak to mas tak, ako ked naozaj strielas :D aj ked by si si takto v realnom zivote pichnutim pripravku nezlepsil behom par sekund zivot :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 Jde po dohrání příběhu pokračovat v prozkoumávání ostrova, nebo se hra ukončí? A ještě bych se chtel optat, jestli to co ve hře nafotím se nekam uloží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 Jde po dohrání příběhu pokračovat v prozkoumávání ostrova, nebo se hra ukončí? A ještě bych se chtel optat, jestli to co ve hře nafotím se nekam uloží. až dohraješ příběh tak máš k dispozici celej ostrov :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamhanz Odesláno Prosinec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 musim rict ze hru hodnotim prijemnymi 9.9 / 10 hrdina Jason Brody je pro me jednou z nejlepsich postav , 1 ) chris redfield 2 ) ezio auditore a na tretim jason. kdo pochopi pribeh zasne, je to hodne promakana hra a jde videt ze na nem makal ubisoft uz ted se tesim na 4 dil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Prosinec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 Jde po dohrání příběhu pokračovat v prozkoumávání ostrova, nebo se hra ukončí? A ještě bych se chtel optat, jestli to co ve hře nafotím se nekam uloží. Presne tak. Uz jsem si udelal taky par fotek ale nevim kde jsou ulozene :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 Zatím taky jenom jezdím po ostrově , lovím a snažím se vše vylepšit. Nic se nevyrovná pocitu z prvního uloveného tygra , krokodýla a žraloka :D Akorát na jednom místě je těch varanů(nebo co to je) nějak moc , kamkoliv jsem utekl , tak hned byli 3 další u mě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 (upraveno) Nejlepší je vyupgradovani dovednosti, tajná mista na ostrově . Nejlepší mise jak jde zničit pole s trávou :D Od ubisoftu vždy nejlepší hry jako třeba série AC. Nevíte jak získat opravářskou sadu ? Upraveno Prosinec 25, 2012 uživatelem Cojoot - slim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 je ve zbraních pod označemín SPECIAL, tam je i luk a taky plamenomet, první je opravářská sada. Kdyby jste někdo chtěli ajchy do co-pu tak si mě přidejte:Umberto CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 tak už jsem to dohrál(konečně:)) jen mi vrtá ten konec on na tom ostrově zůstal(nezabil jsem kamarády)? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 tak už jsem to dohrál(konečně:)) jen mi vrtá ten konec on na tom ostrově zůstal(nezabil jsem kamarády)? :D Ano zůstal. Vždyť to říkal,že se z něho stalo monstum (nebo tak něco) a že už se nemůže vrátit. Mě zase zajímá ten druhý konec - viděl jsem ho jen na youtube, protože podruhé už se mi to hrát nechce, i když hra je to fakt dobrá. Aby tu nebyli nějaké spoilery, tak mohl by mi někdo napsat do PM, co bylo dál po závěrečných titulkách (jestli něco bylo teda)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamhanz Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 Ano zůstal. Vždyť to říkal,že se z něho stalo monstum (nebo tak něco) a že už se nemůže vrátit.Mě zase zajímá ten druhý konec - viděl jsem ho jen na youtube, protože podruhé už se mi to hrát nechce, i když hra je to fakt dobrá. Aby tu nebyli nějaké spoilery, tak mohl by mi někdo napsat do PM, co bylo dál po závěrečných titulkách (jestli něco bylo teda)? SPOLIERRRRRRRRRRRRRRRRR Jelikoz jason zemre v druhem konci po oplodneni citry, myslim si ze jeho pribeh tim jiste konci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 Když už tady spoilerujete tak to před to alespoň napište jako "kamhanz" Jinak pro mě zatim nejlepší mise hledání čínskýho pokladu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamhanz Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 Když už tady spoilerujete tak to před to alespoň napište jako "kamhanz"Jinak pro mě zatim nejlepší mise hledání čínskýho pokladu :) jj moc pekne provedene,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 Už mě ti v tom co-op serou furt to vzdávaj u konce mapy a host migration u mě se rovná cele od znova protože mě to vyhodí .... Já to snad nikdy neudělám ten co-op , už sem ho moch mít 10x udělanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 já ti klidně pomůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Super příběh, dohrano.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.