Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Far Cry 3

Rawmen

Recommended Posts

• Odpovědi 262
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Pokud ho vlastníš tak ho musíš vyměnit za nějakou zbraň, kterou už nosíš u sebe, vyměníš jí tak, že v obchodě dáš equip a vybereš slot. Žraloka zabiješ tak, že vezmeš loď nebo když plave někde u břehu tak ho normálně zastřelíš. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

děkuji za radu žraloka už jsem zabil nejdřív jsem si myslel, že musím skočit do vody a nějak s ním fightit :D

Grafika je krásná úplně mě to uchvátilo. Co se mi vůbec nelíbí je, že interakce věcí se musí držet, to je hotová ptákovina třeba u léčení to trvá než si něco píchne a mezitím už jsem 3x mrtvej.

Odkaz ke komentáři

Co se mi vůbec nelíbí je, že interakce věcí se musí držet, to je hotová ptákovina třeba u léčení to trvá než si něco píchne a mezitím už jsem 3x mrtvej.

Tak to mas tak, ako ked naozaj strielas :D aj ked by si si takto v realnom zivote pichnutim pripravku nezlepsil behom par sekund zivot :D

Odkaz ke komentáři

musim rict ze hru hodnotim prijemnymi 9.9 / 10

hrdina Jason Brody je pro me jednou z nejlepsich postav , 1 ) chris redfield 2 ) ezio auditore a na tretim jason.

kdo pochopi pribeh zasne, je to hodne promakana hra a jde videt ze na nem makal ubisoft

uz ted se tesim na 4 dil

Odkaz ke komentáři

Zatím taky jenom jezdím po ostrově , lovím a snažím se vše vylepšit. Nic se nevyrovná pocitu z prvního uloveného tygra , krokodýla a žraloka :D Akorát na jednom místě je těch varanů(nebo co to je) nějak moc , kamkoliv jsem utekl , tak hned byli 3 další u mě :)

Odkaz ke komentáři

Nejlepší je vyupgradovani dovednosti, tajná mista na ostrově . Nejlepší mise jak jde zničit pole s trávou :D Od ubisoftu vždy nejlepší hry jako třeba série AC.

Nevíte jak získat opravářskou sadu ?

Upraveno uživatelem Cojoot - slim
Odkaz ke komentáři

tak už jsem to dohrál(konečně:)) jen mi vrtá ten konec on na tom ostrově zůstal(nezabil jsem kamarády)? :D

Ano zůstal. Vždyť to říkal,že se z něho stalo monstum (nebo tak něco) a že už se nemůže vrátit.

Mě zase zajímá ten druhý konec - viděl jsem ho jen na youtube, protože podruhé už se mi to hrát nechce, i když hra je to fakt dobrá.

Aby tu nebyli nějaké spoilery, tak mohl by mi někdo napsat do PM, co bylo dál po závěrečných titulkách (jestli něco bylo teda)?

Odkaz ke komentáři

Ano zůstal. Vždyť to říkal,že se z něho stalo monstum (nebo tak něco) a že už se nemůže vrátit.

Mě zase zajímá ten druhý konec - viděl jsem ho jen na youtube, protože podruhé už se mi to hrát nechce, i když hra je to fakt dobrá.

Aby tu nebyli nějaké spoilery, tak mohl by mi někdo napsat do PM, co bylo dál po závěrečných titulkách (jestli něco bylo teda)?

SPOLIERRRRRRRRRRRRRRRRR

Jelikoz jason zemre v druhem konci po oplodneni citry, myslim si ze jeho pribeh tim jiste konci :-)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu