Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

výběr her je katastrofa


ada vajgl

Otázka

Zdarec, kdy vyjdou nějaké pořádné tituly??? Co jsme se díval je to bída a děs! Třeba nějakej fajnovej dungeon na 30+ hodin hraní (singleplay). Prostě hry na delší dobu. Třeba ten black ops jde projít i za hodinu...to je neskutečný. Slušný RPGčko taky absolutně nic, nikde!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

To je věc názoru ;). Ale dle mě i většiny lidí ze zahraničních fór má Vita ve svém prvním roce rozhodně lepší line-up, než mělo takové Nintendo 3DS. Samozřejmě jí ale chybí tituly, které se prodávají po milionech...

Vezmi si: Uncharted: GA, Gravity Rush, LittleBigPlanet, Assassins Creed III: L, NFS: MW, Ragnarok Oddyssey, Wipeout 2042, Mortal Kombat, SF vs Tekken, Rayman Origins, Persona 4: Golden + dobré PSN hříčky jako Soundshapes, či Mutant Blobs Attack.

Bohužel žádný mário, který by prodal 2 miliony kusů.

Každopádně já se na nadcházející hry těším: Killzone: Mercenery, Tearaway, Dragon Crown, Soul Sacrifice, Warriors Lair a třeba Bioshock, nebo nová hra od studia Bend, o kterých víme, že budou.

Co mě osobně chybí, je více fps, závodních her a rpg her stylu Skyrim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No, je fakt, že Vita nemá vyloženě žádný "tahák". Vše to jsou hry z velkých konzolí, rychle se dohrajou, rychle zapomenou. To, co bych chtěl se odkládá (třeba Warriors Lair nebo jak se to dnes jmenuje :-)) nebo je v japonštině a překlad bude trvat roky nebo nebude vůbec (Ragnarok Oddyssey). Hrál jsem toho hodně a stejně jsem skončil u MH2. Každé ráno se modlím za MH3 a to pak půjdou prodeje nahoru.:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu