Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nefungujici PSP slim baterka


dava

Otázka

Udelal sem chybu, kdyz sem dal do psp fat baterku z psp slim a pokusil se z ni udelat pandora battery. Ted se ta baterka vubec nenacita (nefunguje) ani ve slimu, ani ve fatu.

Prosim vas, nevite nekdo jak tu baterii spravit. Myslim ze se tam neco prenastavilo, kdyz sem z ni delal pandora battery. Nebo myslite, ze se spalila kdyz se vlozila do fat psp?

Prosim pomoc, urcite uz se to nekomu stalo....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

""""".. a co kdyz Slima spustis z nabijecky a teprve na nabijecce vlozis baterii a zkusis spustit Pandora battery V2 (nvm presnej nazev toho SW) a das prepsani flash zpet?""""""""

--------napise se ze batery is back to normal, ale po restartu je to furt stejne. PSP slim funguje jenom z nabijecky a kdyz tam vlozim tu baterku, ani se neukaze ikonka baterky = vubec ji to nedetekuje

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ja bych zkusil ten zkrat.. tak sem na tom premyslel.. Ja mel v haji psp fat baterku, kdyz sem s ni delal pandoru, a jediny co pomohlo, byla moznost zkratu.. jako usetril sem 1300kc.. takze bych to bejt tebou taky zkusil vyskratovat.. kazdej kontak s kazdym.. a nechat to spojeny trosku dyl.. a uvidis.. Dej vedet jak to dopadlo.. davam tomu tak 80% ze ti to pomuze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu