Nepstr Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Zdravím chtěl jsem se zeptat zda neznáte nejakou dobrou hru pro 2.Například já a kamarád sedíme vedle sebe (Kazdy má své PSP to dá rozum :D ) zapnem Tekkena a deme bojovat proti sobe nebo treba Gta atd...Neznate tedy nejakou dobrou hru takhle pro dva ? Díky Předem ;) :psp:(Neradte mi Gta,Tekkena,Fat Princes to vše mám :D ):psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wayne1468627780 Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 gta je i multiplayer??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckx13 Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 vice city ano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckx13 Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 Archer Maclean's Mercury ATV Offroad Fury: Blazin' Trails Darkstalkers Chronicle: The Chaos Toner Everybody's Golf Portable 2 Field Commander FIFA 09 Fight Night Round 3 Go! Puzzle Gretzky NHL 06 Hot Shots Golf: Open Tee 2 Infected Kingdom of Paradoxe Madden NFL 09 Major League Baseball 2K9 Marvel Trading Card Game Metal Gear Acid Metal Gear Solid: Portable Ops NBA '09: The Inside Need for Speed: ProStreet NFL Street 2: Unleashed Online Chess Kingdoms OutRun 2006: Coast 2 Coast SOCOM: U.S. Navy SEALs Fireteam Bravo 2 SOCOM: U.S. Navy SEALs Tactical Strike Stacked with Daniel Negreanu Star Wars Battlefront: Renegade Squadron Syphon Filter: Dark Mirror Tiger Woods PGA Tour Tom Clancy's Rainbow Six: Pegas Untold Legends: The Warrior's Code Warhammer 40,000: Squad Command World Championship Cards World Championship Poker: Featuring Howard Lederer "All In" World Poker Tour World Series of Poker 2008: Battle for the Bracelets World Series of Poker: Tournament of Champions World Tour Soccer 2 WTF: Work Time Fun X-Men Legends II: Rise of Apokalypse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 není co dodat............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Prosinec 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 není co dodat............. Bartokare jak to myslíš ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Prosinec 4, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 Fired up je super , je i pro vice hracu nez pro dva . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 Co-op hry http://www.co-optimus.com/system.php?id=8&page=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 (upraveno) Ja doporučuju Fat Princess snad nejzabavnější hra :) Aha.to už máš :D Upraveno Prosinec 5, 2012 uživatelem pitris97 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Prosinec 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 Ja doporučuju Fat Princess snad nejzabavnější hra :)Aha.to už máš :D Nevadí :D Stejně to kámoše moc nebaví :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 Je co dodat.. Jsou věci jako třeba hitovky jako Medal of Honor který na tom seznamu vůbec není, Pařba je to,jsem s kamarádama propařil hodiny,supr věc, nebo taky Syphon Filter : tednevimjakjetotendruhejprostenedarkmirror :D To je taky úžasná hra. MP mají obě GTA i Vice city i Liberty city ;) Zmíněný fired up je taky paráda, to jsem hrával snad každý den :) Gran Turismo taky jde ale moje kamarády to moc nebavilo, hrával jsem také třeba Fifu i Nhl 07 vzpomínám na ty bitky tam :D Takže určitě neváhej vyzkoušet hlavně Medal Of honor (1. je nej.),Syphon Filter a Fired up ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.