Vlachy1468625425 Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 cau chci se zeptat jestli jde na vitu flash ktery si jen nahrajes do vity jako to bylo u psp 3004 dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shit Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 NE........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hosanek Odesláno Prosinec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 Ne a Ano jestli ti jde o iso hry tak muzes zkusit VHBL ale musis mit sw 1.81 a nejake hry z ps storu obsahujici exploit. Zkratka moc ale.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shit Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 Ne a Ano jestli ti jde o iso hry tak muzes zkusit VHBL ale musis mit sw 1.81 a nejake hry z ps storu obsahujici exploit. Zkratka moc ale.. hry co byly na ps store a mely exploit na store uz davno nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 Nebo jsou ale opraveny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lvicektom Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 Ale ano...byl vydán nový exploit pro OFW 2.02 se hrou UNO,která byla až do teď ke stažení na PS Store...už ji stáhli pryč a je ještě stále k mání tuším na US nebo JPN Store. I když už je to otázka asi taky chvilky než ji sundají úplně...Každopádně já ji mám a iso hry mi fungují na Vitě 2.02 naprosto bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nekdoa Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 ...ISO PSP hry... at jsme presni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mcryba Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 Když už je o tom řeč rád bych se zeptal jak to děláš že vidíš v tom tn menu i iso hry? mě tam jdou jen cso a přitom dodržuju pořadí složek podle návodu a název taky jak má být, max.8 písmen a všechno velkym :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nekdoa Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 ja CSO nezkousel, jen ISo a to jede opravdu v pohode, kdyz jedu podle navodu. nic specialniho. Resp. mozna jsem to tam strikal pres FTP primo, ani ne pres TN menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lvicektom Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 Zkoušel jsem ISO i CSO...jedou v poho oba formáty. Jak píše nekdoa, hážu to tam taky přes FTP rovnou do složky ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mcryba Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 Tak to jsem trochu mimo, nemam vůbec tušení jak tam mám to FTP co jsem si stahnul z wololo vložit natož vkládat hry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lvicektom Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 To stáhnuté FTP (předpokládám že je zabalené v ZIPu) prostě celé jak je nakopíruj do složky v PC kde máš pro CMA nastavenou cestu pro UNO SaveData (např. D:\PSVITA\PSAVEDATA\1234567890abcdef\NPEH00020DATA00) Pak si to CMA otevřeš na Vitě a dáš si nakopírovat SaveData pro UNO z té zálohy co máš v PC. Toť vše...to FTP by se Ti mělo v TN-Menu objevit...klikneš na něj,nainstaluje se a frčíš. Pro přenos dat používám program FileZilla - mohu doporučit! Tak snad jsem na nic nezapoměl a pomůže ti to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mcryba Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 To stáhnuté FTP (předpokládám že je zabalené v ZIPu) prostě celé jak je nakopíruj do složky v PC kde máš pro CMA nastavenou cestu pro UNO SaveData (např. D:\PSVITA\PSAVEDATA\1234567890abcdef\NPEH00020DATA00) Pak si to CMA otevřeš na Vitě a dáš si nakopírovat SaveData pro UNO z té zálohy co máš v PC. Toť vše...to FTP by se Ti mělo v TN-Menu objevit...klikneš na něj,nainstaluje se a frčíš. Pro přenos dat používám program FileZilla - mohu doporučit! Tak snad jsem na nic nezapoměl a pomůže ti to! Už to fachááááá DÍKY MOC !!!!!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Beny87 Odesláno Červen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2013 Zdravim, koukám , že na českym storu je ten UNO stále ke stažení. Bude mi ten total noob šlapat? Bohužel už mam 2.12 firmware... ale co jsem četl tak se zatim nic nezměnilo. Dík za radu. Ptám se předtim než to stáhnu- Kdyby na českym store bylo FF Crisis Core, Silent Hill a FF0 tak bych to ani "flashnout" nepotřeboval, ale takhle nic jiného nezbejvá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hosanek Odesláno Červen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2013 Uno bylo chvíly po vystavení na PSN opraveno, takže to fungovat nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Beny87 Odesláno Červen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2013 Aha dík. To je špatný, je nějaká jiná možnost, jak to "flasnout" bez exploited hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hamagen Odesláno Červen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2013 Ne není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lvicektom Odesláno Červen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2013 No špatný je, že už máš OFW 2.12....kdyby jsi měl 2.02 tak UNO použít jde. Každopádně podle toho co píšou se chystá VHBL exploit pro 2.12....sice ti neumožní ISO hry,ale veškeré PSP Homebrews pofrčí. http://wololo.net/2013/06/20/video-incoming-vhbl-exploit-for-the-vita-2-12-by-qwikrazor87/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hamagen Odesláno Červen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2013 Lvicektom: a četl jsi to celý? Cituji: "Secondly, and this might annoy many of you, the exploited game is only available in the US. Yes, no luck for our EU or Asia friends…" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lvicektom Odesláno Červen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2013 Aha,máš pravdu...tak se omlouvám a beru zpět...ale je to škoda,že Evropský region takhle ošidili:-( Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hamagen Odesláno Červen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2013 Oni za to nemohou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TOM.1468628171 Odesláno Červenec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2013 To nevypadá dobře :-( Existuje nyní nějaký způsob jak dostat do PS VITA hru NHL 07 z PSP (mám ISO i CSO)? PSV má verzi FW 2.11, takže pokus s Urbanix (s asi již upravenou verzí) byl samozřejmě marný, ale alespoň jsem to zkusil. Potřebuji do PSV dostat jen tuto hru (slíbil jsem to :-)) a kdyby byla na PS Storu, tak ji i koupím. Nerad bych tedy dělal nějaké složité a trvalé zásahy do přístroje. Nějaký typ? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patasus Odesláno Červenec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2013 Žádný tipy nepomůžou - prostě to nejde. Měl jsem na PSV VHBL (z Apache Overkill) ale po chvíli jsem se na to vybodl, protože to PSV spíše ubírá na možnostech. Budeš se muset spokojit s tím co je na CZ Store, případně si založ jiný (třeba USA). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TOM.1468628171 Odesláno Červenec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2013 OK Díky za info. A dá se na nějakém store (nebo kdekoliv jinde) sehnat jakékoliv NHL, které by šlo spustit na PSV? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patasus Odesláno Červenec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2013 Koukám, že na storu není ani NHL 07 pro PSP takže asi nic neexistuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Vlachy1468625425
cau chci se zeptat jestli jde na vitu flash ktery si jen nahrajes do vity jako to bylo u psp 3004 dik za odpoved
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
24 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.