Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 614
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

chloe: jaky nefunkcni summon?

lantos: kdybych nechtel platinu,uz bych to taky dohral. Momentalne si dodelavam covenanty na ziskavani kouzel. Pojedes new game+ nebo si udelas restart new game s vyssi obtiznosti a lepsim dropem +2 veci?

jak ziskat humanitu: nechte se vyvolat jinym hracem a po vyvolani udelejte banish pres bily kamen v menu (navrat do vaseho sveta) a bude mit humanitu, funguje po novem patchi.

Odesláno

tak to se mi nikdy nestalo, vzdycky kdyz si mne nekdo vyvolal,tak mne to k nemu dostalu. jedine se objevovala,kdyz jich vyvolal vice a ja byl treti v rade,takze mne to vratilo.

Jinak se mi casto stava v sekci covenant of bells,ze mne nekdo vyvola na pomoc a kdyz jsem u nej,tak prijde pvp a dost se divi,ze jsem v presile. Samozrejme taky je fajn,kdyz jsem sam a prijdou dve ruzna pvp najednou,to ma pak koule,ale strategy mam dobrou,takze to moc neresim. Akorat ty hex sracky nemam rad.

Odesláno

Aktuálně mám v plánu udělat si nějaký věci za boss souls, snažit se pofarmit chunky na vylepšení věcí. Udělat si další zbraně na +10, mám jen claymore +10 magic a halbert +10 fire. Na platinu nejedu. V NG+ si chci resetovat staty podle zbraní, aby se to lépe hrálo a neměl jsem tam víc bodů než je potřeba. Hraju to přes intku. Líbí se mi, že se scaluje s pyromancy (některé bosse jsem schopen usmažit na 2-3 pyro kouzla). Hex jsem bohužel ještě nezkoušel, i když mám nejsilnější kouzla ve hře díky covenantu. Nechci si zvyšovat faith (4 body), kvůli Mundane zbrani jestli bude lepší než zbytek na vyšším soul levelu.

Odesláno

tak u srdcovky dark souls to beru jako povinnost mit platinu, ono je to popravde propojene,protoze kdyz ziskas platinu objevil si vsechna tajemstvi a hru mas dokoncenou na 100%

Demon´s a Dark souls viz vsechny zbrane ziskat (novy bossove a dark phantoms)

Faith bohuzel musim zvysit na 30,abych odemknul novou komunikaci a dostal svitky.

Jinak na pvp a pve planuji nejaky vytuneny spear nejlepe bych chtel jit do jedu.

Jinak prechazet na ng+ nema pro mne smysl,kdyz jde resetovat bosse a rovnou se portnou do trunu a ziskat vse potrebne. Uz mam 3x svice na restart, akorat to bude orisek zabit predposledni bosse. doufam,ze jak clovek dodela ng+++ a podiva se na finalni animaci,ze se hra prepne opet na ng+ s vybavenim z ng+++, to bude ideal na speed run

Odesláno

Ted jsem umíral poslední 2 hodiny s úsměvem. Jsem farmil souly u krysáka v té díře v Majule. Tam je nekonečný zástup krys a za dvě hodinky mám 45000 soulů :).

V Souls hrách jsem začátečník, tak bych se rád optal:

Ty krystaly z bossů se dají použít i jinak, než že se spotřebují za duše? A ještě otázka, kde se dá očarovat zbraň? Mám cosi, co přidává do pravoruké zbraně očarování.

Odesláno

Jestli krystaly myslis duse, tak ty jdou vymenit co vim u dvou NPC za zbrane a kouzla. Prvni je v Lost Bastille v cele jak je videt bonefire a cestu blokuje zkamenele NPC a druha je v Brightstone Cove, pro odemceni je potreba udelat urcite veci:

http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Straid+of+Olaphis a http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Weaponsmith+Ornifex

Ocarovat zbran jde u kovare McDuffv Lost Bastille, je potreba rozbit zed pomoci vybusneho sudu, nebo najit klic. Jeste mu musis dones Dull Ember aby komunikoval.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu