onefootman Odesláno Březen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2014 Pochopitelne :-) cekal jsem to.... Mno ani nevim ze tam jsou 3...Ja si rikal ze se tam vratim ze jsem na ne zatim jeste asi slabej... Mam co dohanet,za chvilku se do toho pustim...Tyhle potvory a pak toho rytire :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 14, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2014 u toho rytire na zacatku obouruc a po treti rane,co mu das se postav tak,aby jsi mu dal instatni uder zezadu a bude mit pul hp pryc. Pote se otoci a zacne boj. Udrzuj odstup,aby te nestrefoval do stitu. Vzdy jak udela utok,tak k nemu kotoul a dej mu uder a pak ihned kotoul zpatky. Nema cenu pokouset delat dmg vicekrat,protoze jak je moc blizko dela 2-hit dmg vzdy smrtelna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2014 Diky,zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Březen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2014 Taky ste dostali na prdel po otevreni jednich dveri soldier klicem? Projdete podzemni chodbou a vyroji se situace a rikam si: Ha! Nebudu se tady s vama u propasti otravovat a tak si radsi vylezu na zebrik. Tam dve nemily překvapení, tak úprk dolu, tam dalsi překvapení, dalsi uprk a to uz sem mel za zadama celou armádu.. První opravdova smrt. Ale musel sem se tomu zasmat jak to bylo vychcane nastrazeny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2014 No tak ja jsem to pekne zbabral....Endurance mam 7, Vit 8,Str 13 a Dex 12 .... Chodim ted po svete a biju nepratele abych mel duse na zlepseni End jenomze nikde uz pomalu nejsou nepratele a ti co jsou tak jsou moc silny...tak nevim jestli nezacit znova :'( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 14, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2014 ja jsem umrel ihned na zacatku jak se objevis v altanku, sel jsem dozadu a rekl si,ze tam bude nejaky vystupek s prekvapenim ci ne. Nic tam nebylo, jen propast. Pak jsem mel pustyne inventar,ktery se zrusi o a porad u vsech mlh to po men chtelo item:D Pak jsem si to uvedomil. No takove jsem mel zacatky. Jinak popravde, co jde to zabiju, obcas to usetri cas,nez to ignorovat:D onefootman: tak pokracuj dal hrou, u te hry nepotrebujes nejaky lvl up, to je jen tresnicka na dortu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Březen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2014 To vůbec nevadí..příležitostí bude ještě dost. A hlavně jak jsou DEX a STR zbrane, tak jsou aji Quality zbrane, ktery maji bonus z obou statů. Holt ted par levelů dej do VIG a END a jed dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2014 Dekuji za rady,prave jsem rozsekal toho rytire a ani jednou si na me neskrtnul...chce to byt hodne v pohybu a premyslet kdy zautocit a kdy uskocit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 14, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2014 takhle je to u vsech monster, pockej si na prvniho bosse. Melee to ma krute tezke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2014 No chce to trošku cviku já z toho také vypadl a dal me zabrat přiznám se :( no hlavni je nezaseknout se nebo nikde o nic.....tak me napadá dal ho někdo hned poprvé jak ho donese ten orel? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2014 (upraveno) Asi jste uz na to taky prisli ale u ty babky v tom vozejku kdyz se date doprava,venku doleva a dolu po zebriku tak je tam typek s palcatem a da se zabijt jednou ranou ranou :-) a celkem si tam nahrabat duse... Ja v tom sice mam jeste gulas,ale uz jsem ho takhle zabil 3 krat...vratim se k ohni,sednu si a jdu zase na toho typka....btw nedelam neco blbe kdyz to takhle " vochcavam" ? :-) Oprava,neni ve vozejku spatne jsem se podival :-) ma na zadech tu núši,musim si to trochu zesvetlit... Upraveno Březen 14, 2014 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2014 Muzete me nasmerovat? Nasel jsem Last Gianta a pak jeste nejakyho jinyho ke kterymu se jde z Majuly.Dolu do kanalizace a u vychodu u toho dalsiho komplexu stoji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
somis Odesláno Březen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2014 Cus potreboval bych poradit nevim jak doplnit zdravi mam tam v polovine caru a ne ji prejit dekuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2014 Použij humanitu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otakus Odesláno Březen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2014 jede na rebugu 4.46 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Březen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2014 Našel jsem tip, jak se dostat do té studny: If you can't get down the well in Majula without dying, talk to the cat in the house nearby. She has an item you need to get down there. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2014 Jj ta kocka ma nejakej talisman nebo co to bylo co te ochrani pred padem z vysky..stoji myslim 4500 dusi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 14, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2014 kocka prodava prsten a na redukci fall dmg,ale jak clovek nema tak 25 lv zivota vzdy umre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2014 Jsi si ho musel koupit co :D no já taky a stejně jsem chcipnul :D 13400 v cudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2014 No tak to nastve :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 14, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2014 Jsi si ho musel koupit co :D no já taky a stejně jsem chcipnul :D 13400 v cudu ja si ho nekoupil,jsem safe,ale dle vidii posuzuji moznost to dat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2014 Muzete mi nekdo prosim prozradit jak mam udelat abych mel zase po svete nepratele? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2014 Neumirat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Březen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2014 ONEFOOTMAN: Musis v prislusnym bonfiru spalit jednu vec..ted uz nevim, ktera to je ale moznosti jsou tusim 3, tak si to snad uz doprelozis. ALE ma to jeden hacek.. kdyz tohle udelas, tak se ozivi i bossove ale co je horsi, tak obtiznost stoupne na uroven nové hry +. Jak už jsem psal, neres nejaky levelovani a proste jdi dal, pokud mas problem s bossem (ja mel problem s tim Pursuerem), tak si vyvolej pomoc..hracu je na to ted az az. Dobry na levelovani je naopak abys pomohl ostatnim s bossem ty - Jedna pomoc s Pursuerem za 4000 duší. Pak se dostaneš do další lokace a nebo se vydej zpatky do Majuly a pri pohledu z toho velkyho sloupu se vydej severovychodne a je tam taky vstup do dalsi oblasti, ktera se potom rozdeli na 3!! Byl tam uz nekdo? Na tu katedralu sem si rikal ze nemam, tak v majaku sem si rekl ze se jen podivam dolu a cesta se tahla tahla az sem se objevil u bonfiru a neceho docela zajimavyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2014 (upraveno) Ja hraju offline,ale diky za radu...Jak jsi psal o ty dalsi lokaci tak se podivam.Zatim si ale neuvedomuju ze.by tam nelde byla dalsi lokace...akorat je tam zavrena mriz s nejakym rytirem,ale treba jsem spatne hledal... EDIT : Akorat si rikam ze je skoda ze je skoda ze to nevyslo na ps4 v trochu hezcim havu .. Upraveno Březen 15, 2014 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.