headhot Odesláno Červen 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2014 prave,ze jsem zadnou na E3 from software nebo bandai nenasel v jejich listu. Samozrejme je tam par volnych mist,ktere jsou secret,takze fakt nevim. Ja se tesim na prezentaci Risen 3, coz tento rok bude moje vlajkova lod na hrani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Červen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2014 (upraveno) A nemělo by tam náhodou From Software se Sony představit "Project Beast" jako exkluzivitu pro PS4??? Upraveno Červen 5, 2014 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2014 prave,ze tam jsou volna mista, sony je tam vedena 2x USA a EU limited. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2014 no, bude to docela zdimacka na prachy, 10dolaru jedno dlc nebo 2 5dopredu za vsechny. Project beast to asi nebude, teda doufam. Nerad bych aby DS zkazili strelnejma zbranema. A ofc, pc verze je uz nyni zas vylepsena o lepsi textury, takze by opet fromsoft prislo s krizkem po funuse s "lepsi grafikou" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2014 Kurnik aj me láká pustit SR do češtiny....jen by to chtělo někoho kdo s tím ma zkušenosti a pořadí jaký soft a který soubor třeba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 9, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2014 (upraveno) tak uz mne na email prislo info,ze dark souls 2 season pass by mel byt dostupny pro ps3 a pc na preorder edit: nevidim tam logo microsoft aka xbox, tak to by bylo husty:D Upraveno Červen 9, 2014 uživatelem headhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2014 xbox bude vzdy v prodeji cca o 3 dny pozdeji. Na steamu uz je od min. tydne za 25 euro seasson pass. I kdyz se mi nechce za ty prachy, tak to stejne poridim :D A fakt doufam, ze se trochu vytahnou a nebude to jen jeden tunel od jednoho bonfiru ke druhymu. Nyni docela potesili plnou bednou v Majule u koster, ma to byt nejakej prubeznej event, kazdych par dni neco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 9, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2014 ja uz jsem dark souls nepustil hodne dlouho online, od te doby,co snizili ucinnost kouzel. Takze ani nevim,co je noveho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2014 no poslednim regulacnim patchem (ci jak to nazvat) snizili i ucinnost nejakych zbrani. Predevsim Santier Spearu a opet nejaky kouzla. Podle me by hlavne meli totalne prekopat Hexes. Nebo jeste lip je ze hry odstranit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 10, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2014 tak oznamen na E3 Bloodborne nastupce demon´s souls (vlastne sony opet sokovala a vyhrala E3) Exkluzivne pouze na ps4, myslim,ze lidi,co si koupili xbone se mlatej do hlavy:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2014 Tak pro mě jasný signál koupit ps4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 10, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2014 pochybuju,ze by vysla i bundle verze s hrou,ale jasny duvod si to koupit. Pro mně byl duvod ke koupi ps3 demon´s souls a ps4 nastesti vlastnim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2014 A pro nás jasný signál vydržet a neprodavat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 10, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2014 tak to ja nemel ani v planu prodavat, cekam na MGS a Uncharted a tajne jsem doufal,ze neco jako demon´s souls vyjde na ps4, kdyz uz kolovali famy po netu a ono se to splnilo. Libi se mi,ze tam zachovavaji hudbu z DeS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2014 Já se Těším jak malej, dnes sice 2,5h spánku a vecer zklamání ale nakonec super :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 10, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2014 tak konference byla ve 3 a ja vstaval v 5 a cestou do prace jsem to videl,takze pohoda:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2014 Njn tak já řídil a nechtělo se me dívat se na to za jízdy, vyjížděl jsem 5h přesně po konferenci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2014 tak novej patch (na PC) opravil "letani" a speed bug s dalekohledem. Takze tech 22 minut bylo asi v opatchovany verzi. Tzn i soul glitch asi stale funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 10, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2014 ze to bylo ve vanille jsem psal. dark souls to ma stejne zvlastni,ze si muzes patche smazat jak chces a safe je ok. Takze nektera mista se daji stejne diky chybam obejit, ze se clovek vrati k 1.00 a pak si zase nainstaluje novy patch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2014 http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=nove-informace-o-bloodborne-180207 Víc info viiic infoo viiicccc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2014 Tak mě na PC nejde loadnout postava...ostatní jdou normálně ale při pokusu o nahrání mého 233 charu dojde při loadingu k pádu aplikace...nechápu..má někdo podobnou zkušenost? Vyskočí klasicky tabulka, že program přestal odpovídat..Stalo se nejspíš to že jsem nechal postavu u bonfiru a šel na desktop..přišel jsem asi po hodině a hra byla venku..pak už nešlo postavu načíst.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2014 ne, i kdyz sem nechal postavu nekolik hodin na miste, tak hra nikdy nespadla mne osobne se stalo akorad kdyz sem si ruzne hral s SweetFX, tak pak hra nesla treba ani pustit, tak sem sweetfx dal pryc a od ty doby jen gedosato a zadny problem s nicim. Krom chvilkovyho zasekavani pri nacitani novych textur, napr "duchu" ostatnich hracu u bonfiru. Jinak nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2014 No docela mě to štve...uvidíme třeba se to něják vyřeší samo..já žádný eddony ani mody instalovaný nemám..vše původní instalace.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzo1468628509 Odesláno Červen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2014 Ahoj. Měl bych dotaz, já bych si chtěl hrozně moc koupit Dark Souls II japonskou verzi, jenže neni jiná možnost než si nechat poslat z japonska. Tak jsem se chtěl zeptat jestli náhodou nevíte jak je to s placením, můžu zaplatit normálně CZK nebo pořebuju Yen? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2014 Takže. Proč jpn? Platis převážně pres PayPal a ten ti částku prepocita na czk. Bud ji sezenes na ebay nebo na jpn eshopech ovšem zjisti jestli posílají do ČR a kolik je pošta...nebo kup digi verzi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.