th0ca Odesláno Listopad 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 to uz by si myslim mel, jmenuje se to titanite shard a je to zakladni upgradovaci prvek, po 3 lokacich by si ho asi uz mel mit... dokonce v majule se jich i par vali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Listopad 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 Tak to fakt nevím kde :D a to jsem přitom v Majule dokonce už otevřel i ten zamčený dům s kostlivcem jak je tam Soul Vessel, a nenašel jsem ani jeden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 ze bych se pletl ? jo sry, v Majule je jen jeden, u prodejce co prodava brneni nahore u nej v dome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Listopad 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 Už jsem našel :D a dokonce i ten kovář prodává :D teď spíše řeším co s přebytečným itemem. Potřeboval bych to prodat, ale zase nemohu najít nikoho kdo by koupil aspoŇ něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sh11m11 Odesláno Listopad 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 Přebytečné věci si dávej do "truhly" u ohniště nebo můžeš prodat Gawlanovi, kterého najdeš různě po světě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 Tam si je dávám, snažím se aby moje postava neměla váhu přes 70% pak je pomalá na kotouly :D Gawlana jsem určitě nepotkal ještě ani jednou. Momentálně se snažím dostat přes bosse jak tam jsou takový ti velcí rytíři a toho velkýho jakoby "kamenného" co má místo obličeje "díru". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 ten je prvni :) (boss) v human forme si tam muzes vyvolat Pateho, jestli si s nim predtim pokecal a pak i ostatni hrace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 Bohužel nejsem online, takže to musim dát sám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 no nemusis, Pate je NPC, takze staci byt v human forme (pomoci human effigy) a muzes ho vyvolat i kdyz hrajes offline. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 A jak že ho vyvolám? Nejsem si teda vůbec jistý jestli jsem s ním už mluvil. Jinak včera jsem zkoušel toho rytíře a neubral jsem mu ani půlku :D a to jsem si přitom i zvedl to "nádvoří" aby to nebylo tak na kraji vody. Holt budu muset asi ještě nějaký čas vylepšovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 ty myslis tohoto bosse, ten se da zabit do 3sec staci stat u okraje a on udela utok a ty kotoul a spadne do vody. Jinak tento patri do nepovinnych bossu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sh11m11 Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 Pokud si v Human formě a splníš podmínky pro summon (většinou to, že si pokecáš s danou NPC), tak se ti před arénou objeví "summon sign", takové svítící klikiháky, na které když zmáčkneš, tak ti přivolají někoho na pomoc do bitvy (NPC, nebo online hráč). Je to ten rytíř v Heide tower of flame ? Tam snad stačí jen chodit dokola, občas dodge a křáp ho přes záda :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sh11m11 Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 Jinak tady je první speedrun bez glitchů pod 1 hodinu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 Asi na to mám moc pomalou postavu :D protože když jsem se snažil chodit okolo, vždycky mě zasáhl. Kolikrát i při úskoku. V Human formě jsem byl, ale nic takového tam nebylo, takže jsem na něj ještě asi nenarazil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 jdi radsi nejdriv na toho kmena s dirou v hlave - Last Giant. Tam je Pate. A jestli si s nim mluvil poznas podle toho ze ti dal white sign soapstone, jestli si uspesne zvladl projit tu cast hned u nej. Ty jsi nyni u Dragonridera, i u nej lze vyvolat npc, pred vstupem do mlhy napravo je sign. Boss je to sice nepovinny, ale jelikoz hrajes offline, tak tou cestou se dostanes asi myslim dal, pres tohodle bosse, nez druhou stranou pres Pursuera. Toho samostatne zabit na nizkym lvl je hodne hardcore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 Vyzkouším, ale ještě nevím kdy, včera dorazil Unity :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 teda ted jsem po dlouhy dobe zavital na http://darksouls2.wikidot.com/ a musim rict, ze si tam pekne makli a maj kompletni info. Coz bohuzel uz na http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Dark+Souls+2+Wiki neplati, tam toho dost chybi, nikdo neupdatuje ":( skoda... btw iron passage na ng+++ docela masakr tam :( bohuzel se mi nedari nikoho vyvolat (resp tam ani nikdo nema signy), krome tech dvou stupidnich npc, a tak zatim bezuspesne tuhle cast zkousim dokola porad. Celkove pro me ale DLC docela sklamani. a zda se mi to, nebo ve vsech 3 dlc se rychleji nici zbrane? V puvodni hre mi vydrzi mec na celej level a dal, a tady po pul levelu zbran s 80d znicena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sh11m11 Odesláno Listopad 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2014 No, cesta ke Smelterovi.v2 je tuhá :-) Jinak mě přišlo, že se zbraně ničí tak pořád stejně, nosím sebou raději více kusů a jsem v klidu (4x Dragon tooth + nějaké meče). Zkoušel jsi to prostě proběhnout rychle a nebojovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2014 Proběhnout to rychle se dá celkem naučit..takže to pak ztratí na obtížnosti. Ale je to určitě jedna z velmi krutých částí všech DLC i samotné hry. K tomu ničení mluvit nemůžu protože už asi 4 cyklus jedu se santiers spear, který se neničí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2014 jj zkousel, ale pres ty kleriky co kouzlej zpomaleni na postavu, tak to jde bidne, kdyz pred mlhou stojej jeste 2 golemove. Kazdopadne to nejak musim dat. Chci totiz jeho mec z duse. Pro mag/meele Hráč123 santers spear, to je ten co se da znicit a pak je neznicitelnej, ze? Ale neoskubali jeho dmg v nejakym patchi? Jakej boost na nej pouzivas? Ja si u jedny postavy dal na nej mundane, ale zrovna nejak moc zajimavy to neni . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2014 Dmg snížili ale pořád je to mocná zbraň hlavně díky movesetu, kterej kombinuje twinblade a kopí. Já jsem používal mundane na levelu asi 280 protože se dá pořád aplikovat resin..poměrně silná kombinace ale level 280 je stále málo (tuším kolem 30 ve všech statech). Potom jsem přešel na mága a používám Enchanted spolu s Crystal weapon kouzlem na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 25, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 je to par minut,kdy bylo oznameno, ze vyjde Dark Souls 2: Scholar of the First Sin na ps4 a xone. Grafika bude remastered a bude obsahovat vsechna DLC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 http://blog.eu.playstation.com/2014/11/25/dark-souls-ii-scholar-first-sin-coming-ps3-ps4-april-2015/?adbid=537110128030269440&adbpl=tw&adbpr=36969785&emcid=social_20141125_36193227 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 Zajímavé. Si budou konkurovat s Bloodborne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 25, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 bloodborne je in March a DS2 je in April. Takze krasne se bude prechazet z Bloodborne na Dark Souls 2. Platina zase bude trvat cca 14 dni max (zapocitano pvp do toho, ktere sebere nejvic casu) Popravde Bloodborne vzda hodne lidi pred prvnim bossem, obri vlkodlak. Tak je to o tom se vzdy vejit do 1 -2 framu pri uskoku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.