headhot Odesláno Červen 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 nejvice mne zaujala tato veta Dark Souls 2 will be out on PC, PS3, and Xbox 360 later this year. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 takze ze by preci jen na soucasne konzole vysla hra letost a na nexgen pristi rok? Jde o to, ze min. tyden primo Capcom potvrdil, ze Dark Souls 2 vyjde pristi rok v breznu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 Mozna myslel pouze,ze demo vyjde tento rok,ktere zkousel. Zatim na jpn strankach sviti 2014 pureisutēshon ® 3, ekkusubokkusu 360 ®, PC-yō sofuto “DARK SOULS Ⅱ” o 2014 Toshi 3 tsuki ni zen sekai dō jiki ni hatsubai suru koto o happyō itashimashita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 Nebo prostě udělal chybu, dlouhou dobu byla hra udáváná opravdu jako Late 2013, k upřesnění a posunutí došlo před nedávnem. Může se stát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 tak jeste gameplay z E3, ukazka backstabu (pekne), kouzleni, estus flask zustane zachovana :), zajimave vypada ukazka ninja charu co se pohybu postavy tyka, jen ti enemies mi prijdou silene lini :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2013 new gameplay http://games.tiscali.cz/video/ctyri-krat-ctyri-krat-ctyri-ve-videich-z-dark-souls-ii-63283 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 Tak z těch charu je mi nejsympatičtější dual swordsmen :) Pařil jsem nejradši za thiefa a to k tomu má asi nejblíž. Myslíte, že budou jen tyhle 4 povolání? th0ca: máš pravdu, z těch videjí se mi enemies taky zdají nějací opoždění. . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 dual budu chtit hrat,ale hra zalozene na shieldu fakt nevim. Pokud nebude mit od zacatku vice hp nez ostatni. I kdyz to muze byt vyzva. Zatim to jsou povolani na prezentaci,urcite bude vic jako vzdy. Treba zde pak bude moznost,dale ty chary rozvijet do dual povolani. uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 no ja bych klidne jednu postavu nechal bez stitu, byla by to aspon luxusni vyzva. Takhle ted hraju i Dragons Dogma, kde jsou taky postavy co nemaj stit a je to o 100% tezsi. Nadruhou stranu, v Dark Souls nez clovek dosahnul solidni urovne staminy, tak stit byl taky tak nejak k nicemu, kdyz silnejsi enemies do cloveka bacili, tim mu vzali celou staminu, kus zivota a jeste se charakter 2 sekundy zmital v kreci nez se dal dokupy, cimz ho klidne dodelali..., tak to spis skodilo, nez k necemu pomohlo... Takze za me, klidne bez stitu, s rychlima uskokama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 ja v dragons dogma nikdy nemel stit a ani nevim,ze by ho nekdo pouzival:) Jinak v souls jsem se dostal do te faze,ze jsem pres trojuhelnik utocil obouruc a po hitu vzdy uskocil. Docela to vychazelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 Já jsem v souls jednu dobu chodil s dark silver tracer a gold tracer, vypadne z minibosse po poražení artoriase. Staminy jsem měl hodně a jednoduchý to teda rozhodně nebylo. Pro mě to teda byla docela challenge. . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 jj s gold a silver tracerama sem chodil take, presne ten styl hry mi vyhovoval, hlavne na PvP tam to melo ucinek jak svina. Ale i v PvE to byl luxusni parek zabijecu. Hlavne se 120% critical hitu, backstab a papa, proto by mi to vyhovovalo i takto ve dvojce, critical hit zbran na backstab a do druhe nejakou s fire/light/ice atp poskozenim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 http://www.eurogamer.cz/articles/2013-07-23-nahravky-bosse-z-dark-souls-2 juhuhuhuuuuu http://www.eurogamer.cz/articles/2013-08-21-uzavrena-beta-dark-souls-2-na-ps3-probhne-v-rijnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 21, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 v cem spociva ta radost z toho juhuhuuuu? taky jsi byl vybran na play-asia na beta test? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 Ty konecne zase neco noveho....k bete se asi nedostanu :( Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 no to video s tim bossem je stary asi mesic. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 video výroby brneni hrdiny dark souls Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Září 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2013 Dark Souls II Beta, plus pár záběrů: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2013 (upraveno) Kdo by treba nevedel :) https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gb/games/dark-souls-ii-closed-beta-registration-ticket/cid=EP0700-BLET50006_00-SE00010000000000 Upraveno Září 5, 2013 uživatelem Rowan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Září 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2013 Takze staci proste jen stahnout, nic neinstalovat atd a cekat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2013 Jj stahnout a cekat zda te vyberou Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 10, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2013 evidentne parim dark souls 2:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limec Odesláno Říjen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2013 prave taham, hodne stesti i ostatnim zajemcum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 10, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2013 (upraveno) uz jim zase nefunguji servery:( TAK ZITRA 12.10. POUZE DVE HODINY 21:00 - 23:00 Upraveno Říjen 11, 2013 uživatelem headhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Říjen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 Kua ja chcu taky Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.