varchy Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Ahoj všem mám takovou otázku. Mám starší flashnutou mechaniku z x-boxu a chtěl jsem se jenom zeptat jestli by šla dát do x-box slim který jsem ted koupil a zda by to fungovalo a četla by palené hry. díky za odpověd všem kteří vědí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 Ahoj všem mám takovou otázku.Mám starší flashnutou mechaniku z x-boxu a chtěl jsem se jenom zeptat jestli by šla dát do x-box slim který jsem ted koupil a zda by to fungovalo a četla by palené hry. díky za odpověd všem kteří vědí. Nefungovalo.V xboxu slim je jiný typ mechaniky a hlavně mechanika je spárována unikátním klíčem s deskou, ve které byla, takže nejde jen tak stěhovat jinam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
varchy
Ahoj všem mám takovou otázku.
Mám starší flashnutou mechaniku z x-boxu a chtěl jsem se jenom zeptat jestli by šla dát do x-box slim který jsem ted koupil a zda by to fungovalo a četla by palené hry. díky za odpověd všem kteří vědí.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.