Bedbord Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 mezi lodí a planetkama je tam šedivá tyč tak na tu aha dík moc ... jinak já bych to hodnotil tak 7/10 víc fakt ne ... třeba Ben10 mě bavil zatim víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 je tam to medal of homer ?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrla Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 není to špatný ale zdá se mi tam docela ostrá grafika ...nekjdou zapnout titulky...příběh není špatný...hratelnost někdy setrochu leknu té kamery jinak ok dal bych zatím 6,5/10 (pouze můj názor) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 co mám pls udělet hned v tom druhým ukolu jak tak jde bart s homerem a můžou se střidat ? přeskočil jsem tam mezeru pak jsem šel do takovýho kolečka ale otevřela se mi jen půlka schodu na takové věži takže se nemůžu dostat přes tu velkou díru nevíte jak ? EDIT: vyřešeno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malena3steve Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 The Simpsons Game Formát/Velikost: ISO/729 MB Info: IGN http://czshare.com/download_file.php?id=119501&file=79664_The_Simpsons_Game.iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L_A_D_A_S Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 dost sem se na to tesil, nezklamalo mi to ae mozna sem od toho cekal vic...ae furt je to roztomila hopsačka s úžasnym h(o)umorem...7/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
betler Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 ale je tam blba grafika... :-( jinak docela dobra hra.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 hm takze zapnul jsem to vyskocil na prvni koblihu na druhou pak sem spadnul ... pote ihned vypnul a delete :) proste me to nechytlo ... spis hra pro deti , o te hnusne grafice ani nemluvim --- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 no máš docela pravdu ta grafika je hrozná asi nejhorší co jsem na psp vyděl přitom ty ukázky namají chybu tam je grafika super začátek je docela nudný i když jsem se na tuhle hru strašně těšil tak mě to docela zklamalo zkusím to ještě hrát třeba to bude dál lepší ale zatím nic moc Dávám tomu 7/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 Já od toho nic nečekal takže mi to přijde jako dobrá oddechovka...grafika mi taky nepřijde tak strašná jak říkáte...ale je to jen můj názor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 Grafika je pekna kreslena ale mohli ju urcite vylepsit... ale co ste cakali od EA? Nic dobre som od nej na PSP este nehral... (mozno tak Medal of Honor)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fila.Kulis Odesláno Listopad 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 Jeste sem to do psp nehodil , ale tesim se az pojedu na trenink a zaparim ... Snad me to bude bavit :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikei Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 Nahodou, grafika je cool...;) Sice ta "kostrbatost" by sla urcite vylepsit, ale i tak je to fajn. Spise meli zamakat o dost vic na kamere, ta je otresna. A pro fanousky simpsnu proste velka povinnost. :) Je to takova roztomila hopsacka. :) 7,5 z 10. Jinak EA delalo treba Tigera Woodse, Def Jam, Madden NFL, Fifa Street a vlastne SSX je taky od nich....EA nedelaji jenom spatny hry, delaji i hry paradni, skvele. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystoff Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 hmm mate pravdu grafika je hrozná ale jinak se mi to líbí ps: zasekl jsem se u těch planet v tom museu pomuže mi někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
betler Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 ja sem to hral asi 5min. a hnet sem to smazal...Hra pro male decka..a ta grafika je hrozna.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
derkon Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 Hele kluci ja nevim jak ale jak sem na zacatku preskakal ty koblihy tam nahoru jak je ten most tak nevim kam dal ??poradi nekdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L_A_D_A_S Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 ja nevim jak dal v ty urovni na cas...sem v ty francouzsky lokaci a fakt nevim kudy dal, nevim jak se dostat k ty pace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 ja nevim jak dal v ty urovni na cas...sem v ty skotsky lokac a fakt nevim kudy dal musis zhodit s homerom tie stlpy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 good game presiel som ju davam 9.5/10 :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 good game presiel som ju davam 9.5/10 :D :DTak rychlo si ju presiel? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 Tak rychlo si ju presiel? :) ta ked ju hrajes v kuse? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fila.Kulis Odesláno Listopad 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 Si musel parit celej den ne ?? Nebo je tak kratka 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 jj :D od kedy vysla az po dneska :D ale na konci som uz nemal nervy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 jj :D od kedy vysla az po dneska :D ale na konci som uz nemal nervy :D cau, jak projit ty "zeme"? z ejfelovky sem doplachtil do skotska, ale tady nevim jak dal...sou tam nejaky dudy, skocim na ne(klidne i jako kulicka homer), ale nic se nedeje....dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 cau, jak projit ty "zeme"? z ejfelovky sem doplachtil do skotska, ale tady nevim jak dal...sou tam nejaky dudy, skocim na ne(klidne i jako kulicka homer), ale nic se nedeje....dikes najprv musis s homerom zhodit tie stlpy potom buchnes do tych dud [gajdy :D ] :D :D a preletis to s bartom :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.