Helos Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Zdravím, hledám někoho, kdo mi nahraje do slima cfw. Buď ve Varech nebo okolí. Není problém za službu zaplatit. :) Byl bych dost vděčnej. Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 pokes16 Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Zdravím, hledám někoho, kdo mi nahraje do slima cfw. Buď ve Varech nebo okolí. Není problém za službu zaplatit. :) Byl bych dost vděčnej. Díky nejsem sice z varu ale jestli někdy jezdíš do Prahy tak ti to udělám nebo mi to pošli přes poštua do 3 dne to máš doma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 azumaninja Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Jsem ze Lhoty cca 20KM od Prahy.Posli mi to postou a jak rika pokes16 do 3 dnu to mas doma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 tekken90 Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 taky dělám přes poštu :cheesygrin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Helos
Zdravím,
hledám někoho, kdo mi nahraje do slima cfw. Buď ve Varech nebo okolí. Není problém za službu zaplatit. :) Byl bych dost vděčnej.
Díky
3 answers to this question
Recommended Posts