Spetsnaz Odesláno Prosinec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 Zdarec dostal se ke mě Xbox 360 (nejspíš Jasper) a nepřehrává hry. Jenom filmy ale hry ne. Ani originální. Byl prej flashlej. Nevíte kde může bejt problém? předem D9ky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Prosinec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2012 Problém je v tom, že ten kdo dělal flash, tak ho "pokazil". Což teď znamená, že možnost jak xbox opět zprovoznit je buď mít původní zálohu FW mechaniky, nebo pomocí RGH vyčíst klíč z paměti xboxu. Sám bez vybavení to neuděláš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spetsnaz Odesláno Prosinec 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 Ale on ten Xbox 360 po flashi fungoval a prej dost dlouho tak nevím.Prej se to stalo z ničeho nic.. A kolik by asi tak stála oprava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rendis Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 (upraveno) Důvod problému je špatné flashnutí. Jsou dvě možnosti řešení. První možnost je mít vyčtený správný DVD Key, následně není sebemenší problém dát vše zpět do pořádku (proces flashnutí). Druhá možnost je získat DVD Key pomocí RGH, následně platí to, co v první možnosti. Dotyčný může tvrdit cokoliv a nemusí to být pravda. Ty jsi na vlastní oči viděl konzoli běžet v pořádku? Upraveno Prosinec 19, 2012 uživatelem Rendis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 Zdarec dostal se ke mě Xbox 360 (nejspíš Jasper) a nepřehrává hry. Jenom filmy ale hry ne. Ani originální. Byl prej flashlej. Nevíte kde může bejt problém? předem D9ky Taky už může být opotřebovaný laser a díky tomu to nečte hry. Opravdu záleží co se s tím naposledy dělo. Co ti to teď píše, když vložíš hru? Play dvd??? Jestli ano, napiš jaký máš dashboard. Nebo ti to píše open tray??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rodney_mckey Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 Mám ten samí problém vložil jsem originálku a píše to Play DVD, ale když jsem si vypalíl DEMO hru a vložil do mechaniky tak normálně naběhne, mám nejnovější update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pepik71 Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 Co to znamena kdyz to pise open tray? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 Tak se s tím stavte, nebo to pošlete, mrknem na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Spetsnaz
Zdarec dostal se ke mě Xbox 360 (nejspíš Jasper) a nepřehrává hry. Jenom filmy ale hry ne. Ani originální. Byl prej flashlej. Nevíte kde může bejt problém? předem D9ky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.