Spetsnaz Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Zdarec dostal se ke mě Xbox 360 (nejspíš Jasper) a nepřehrává hry. Jenom filmy ale hry ne. Ani originální. Byl prej flashlej. Nevíte kde může bejt problém? předem D9ky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ravendhi Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Problém je v tom, že ten kdo dělal flash, tak ho "pokazil". Což teď znamená, že možnost jak xbox opět zprovoznit je buď mít původní zálohu FW mechaniky, nebo pomocí RGH vyčíst klíč z paměti xboxu. Sám bez vybavení to neuděláš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Spetsnaz Posted December 19, 2012 Author Report Share Posted December 19, 2012 Ale on ten Xbox 360 po flashi fungoval a prej dost dlouho tak nevím.Prej se to stalo z ničeho nic.. A kolik by asi tak stála oprava? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Rendis Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 (edited) Důvod problému je špatné flashnutí. Jsou dvě možnosti řešení. První možnost je mít vyčtený správný DVD Key, následně není sebemenší problém dát vše zpět do pořádku (proces flashnutí). Druhá možnost je získat DVD Key pomocí RGH, následně platí to, co v první možnosti. Dotyčný může tvrdit cokoliv a nemusí to být pravda. Ty jsi na vlastní oči viděl konzoli běžet v pořádku? Edited December 19, 2012 by Rendis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 romik Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 Zdarec dostal se ke mě Xbox 360 (nejspíš Jasper) a nepřehrává hry. Jenom filmy ale hry ne. Ani originální. Byl prej flashlej. Nevíte kde může bejt problém? předem D9ky Taky už může být opotřebovaný laser a díky tomu to nečte hry. Opravdu záleží co se s tím naposledy dělo. Co ti to teď píše, když vložíš hru? Play dvd??? Jestli ano, napiš jaký máš dashboard. Nebo ti to píše open tray??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 rodney_mckey Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 Mám ten samí problém vložil jsem originálku a píše to Play DVD, ale když jsem si vypalíl DEMO hru a vložil do mechaniky tak normálně naběhne, mám nejnovější update Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Pepik71 Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 Co to znamena kdyz to pise open tray? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 romik Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 Tak se s tím stavte, nebo to pošlete, mrknem na to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Spetsnaz
Zdarec dostal se ke mě Xbox 360 (nejspíš Jasper) a nepřehrává hry. Jenom filmy ale hry ne. Ani originální. Byl prej flashlej. Nevíte kde může bejt problém? předem D9ky
7 answers to this question
Recommended Posts