b.rhymes Odesláno Prosinec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 Jestli máte někdo hru WWE 13 tak bych potřeboval poradit jestli je v menu možnost hrát nějak kariéru nebo tak. Zatim jsem hrál jen Attitude eru ale tam se musí plnit úkoly které se píší na obrazovceu vpravo v rohu a upřímně nerozumim některejm slovům a překladač na googlu mi to taky neni schopnej přeložit. Ale jde mi jestli se tam nedá rozjet nějaká klasická kariéra kterou si představuju že si třeba vytvořim hráče a začnu porážet soupeře až se dostanu na vrchol šampiona atd. Zatim jsem v menu najel na exhibiční zápasy který mě nebavěj protože vyhraju zápas a nic se dál neděje... Pokud někdo máte hru WWE 13 tak bych byl rád za každou radu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Prosinec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2012 Můžeš hrát mód Universe, což je obdoba kariéry s tím, že jsi manažerem zápasů a sám rozhodneš kdo s kým bude zápasit. Můžeš si samozřejmě vytvořit i svého zápasníka a dosazovat ho libovolně do zápasů. Dokonce můžeš (ale nemusíš) i ovlivňovat kdo se s kým přátelí, nebo naopak nesnáší a podle toho se vytváří i "dějová" linka. V módu Attitude jsem splnil vše, tak pokud si s nějakým úkolem nevíš rady, zkus ho sem napsat, třeba ti poradím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b.rhymes Odesláno Prosinec 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2012 hlavně jsem si myslel že tam pujde dát něco jako režim kariéry že si prostě vytvořim hráče a budu muset přejít přes plno jiných hráčů a budu se muset vyšplhat až na vrchol nebo tak něco... P5ijde mi to takový divný abych řídil zápasy kdo s kym hraje a mužu ovládat koho budu chtít. nevim no... Ještě bych se chtěl zeptat jak mám zpřístupnit plno těcvh hráčů který jsou v seznamu hráčů zamčený... jestli se všechny zpřístupněj attitude erou nebo i jinak ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b.rhymes Odesláno Prosinec 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2012 v módě attitude era nemužu přijít hned na druhej zápas. Myslim že tam undertakera musim zmlátit na uroveň light a toho druhýho s tou maskou myslim na uroveň moderate. A potom se tam píše něco a to mi právě neumí přeložit ani google překladač. poslední slovo v tý větě je myslim nějaký DG´s a to fakt nevim co znamená. Když vemu židli tak se ukončí zápas hned a prohrál sem a když chci ukončit zápas klasicky odpočítávánim tak to taky nejde... Díky když mi pomužeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 On ten Universe mód jde hrát jako normální kariéra. prostě vytvoříš borce, dosadíš ho do sestavy a necháš vše na rozhodování automat. Pokaždé, když tvůj borec bude nasazen do zápasu, tak ho budeš ovládat a ostatní zápasy budeš přeskakovat. Takhle to hraju i já. Ten druhý zápas v Attitude mode uděláš tak, že ve chvíli, kdy budeš ovládat Schawna Michaelse, sebereš židli u komentátorů (tlačítkem LB) a uhodíš s ní Undertakera (červený nebo zelený tlačítko). Zápas tak bude ukončen jako DQ - diskvalifikace. Za odměnu dostaneš jednoho skrytého zápasníka (Hunter Hearst Helmsley). Většinu skrytých zápasníků získáš právě za zápasy v Attitude módu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b.rhymes Odesláno Prosinec 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 aha a udeřit musim teda jen undertakera asi co ? a hlavně asi v ringu :D protože já udeřil toho s tou maskou a to se mi ukázalo že sem nesplnil ukol a pak sem udeřil undertakera ale mimo ring a to je taky asi chyba :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 Myslím, že to mohlo být i mimo ring. Ale musíš ve chvíli kdy uhodíš Undertakera židlí ovládat Shawna Michaelse (ten menší;-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b.rhymes Odesláno Prosinec 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 yes už to mám díky :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.