Jump to content

WWE 13 problém

b.rhymes

Recommended Posts

Jestli máte někdo hru WWE 13 tak bych potřeboval poradit jestli je v menu možnost hrát nějak kariéru nebo tak. Zatim jsem hrál jen Attitude eru ale tam se musí plnit úkoly které se píší na obrazovceu vpravo v rohu a upřímně nerozumim některejm slovům a překladač na googlu mi to taky neni schopnej přeložit. Ale jde mi jestli se tam nedá rozjet nějaká klasická kariéra kterou si představuju že si třeba vytvořim hráče a začnu porážet soupeře až se dostanu na vrchol šampiona atd. Zatim jsem v menu najel na exhibiční zápasy který mě nebavěj protože vyhraju zápas a nic se dál neděje... Pokud někdo máte hru WWE 13 tak bych byl rád za každou radu. Díky

Můžeš hrát mód Universe, což je obdoba kariéry s tím, že jsi manažerem zápasů a sám rozhodneš kdo s kým bude zápasit. Můžeš si samozřejmě vytvořit i svého zápasníka a dosazovat ho libovolně do zápasů. Dokonce můžeš (ale nemusíš) i ovlivňovat kdo se s kým přátelí, nebo naopak nesnáší a podle toho se vytváří i "dějová" linka.

V módu Attitude jsem splnil vše, tak pokud si s nějakým úkolem nevíš rady, zkus ho sem napsat, třeba ti poradím.

hlavně jsem si myslel že tam pujde dát něco jako režim kariéry že si prostě vytvořim hráče a budu muset přejít přes plno jiných hráčů a budu se muset vyšplhat až na vrchol nebo tak něco... P5ijde mi to takový divný abych řídil zápasy kdo s kym hraje a mužu ovládat koho budu chtít. nevim no... Ještě bych se chtěl zeptat jak mám zpřístupnit plno těcvh hráčů který jsou v seznamu hráčů zamčený... jestli se všechny zpřístupněj attitude erou nebo i jinak ? Díky

v módě attitude era nemužu přijít hned na druhej zápas. Myslim že tam undertakera musim zmlátit na uroveň light a toho druhýho s tou maskou myslim na uroveň moderate. A potom se tam píše něco a to mi právě neumí přeložit ani google překladač. poslední slovo v tý větě je myslim nějaký DG´s a to fakt nevim co znamená. Když vemu židli tak se ukončí zápas hned a prohrál sem a když chci ukončit zápas klasicky odpočítávánim tak to taky nejde... Díky když mi pomužeš

On ten Universe mód jde hrát jako normální kariéra. prostě vytvoříš borce, dosadíš ho do sestavy a necháš vše na rozhodování automat. Pokaždé, když tvůj borec bude nasazen do zápasu, tak ho budeš ovládat a ostatní zápasy budeš přeskakovat. Takhle to hraju i já.

Ten druhý zápas v Attitude mode uděláš tak, že ve chvíli, kdy budeš ovládat Schawna Michaelse, sebereš židli u komentátorů (tlačítkem LB) a uhodíš s ní Undertakera (červený nebo zelený tlačítko). Zápas tak bude ukončen jako DQ - diskvalifikace. Za odměnu dostaneš jednoho skrytého zápasníka (Hunter Hearst Helmsley).

Většinu skrytých zápasníků získáš právě za zápasy v Attitude módu.