skiz- u suck Odesláno Prosinec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 Chci se zeptat, zda to je normální, když AMD Phenom II X4 955BE 3.2GHz, v idle má 58 stupňů celsia? Větrák mám Arctic Cooling Alpine 64 Pro Dnes jsem pro jistotu znova nanesl novou pastu, ale nějak to nepomohlo teploty zhruba stejné. Nějaké řešení? Popřípadě navrhnout nějaký chladič za rozumné peníze a s maximální výškou od CPU 14 cm (kvůli case).. - pokud to není chladičem, napadá mně špatní Air-flow v PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Prosinec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2012 58 neni zase tak strasny, pokud ti to vadi tak zkus koupit lepsi skrin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2012 (upraveno) Kedy si pozrel teplotu v IDLE? Hned po vypnuti hry? :D A v Loade (zatazi) mas kolko? O tom nepises. Napr. HWinfo ti na to dobre posluzi...tam mas aj max. Pomozu aj vetraky na case. Upraveno Prosinec 18, 2012 uživatelem trezzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Prosinec 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2012 V idle tak po 10 minutách od puštění PC, při běžném procházení internetu. V loadu tak cca. po 20 min Far Cry 3 má cca 75 stupňů... Jinak teď sem udělal takovou prasárničku na Arctic Cooling Alpine 64 Pro jsem demontoval ten původní větrák a osadil 12 cm taky od Artic Coolingu a teploty jsou cca. o 6 stupňu v idle nižší, pak kouknu v zátěži. Je to jenom dočasné.. Než pořídím něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 A jakou máš skřín? Zkus ještě profouknout pasiv chladiče jestli ho nemáš moc od prachu... pokud ti to po výměně chladiče drží v zátěži do 70°C tak to jde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Prosinec 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 Právě skříň, mám nějakou no name a je poměrně malá se špatným airflow, takže možná tam bude ten zakopaný pes.. Chladič jsem čistil, měnil i pastu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 můžeš skřín vyfotit? jaké jsou teploty ostatních komponent? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Prosinec 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 Tohle je ta skříň, místo tý grafiky tam dneska dám nVidiu GTX560 Ti, takže to bude ještě asi víc vařit. a tohle jsou teploty pc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 Ono je tam daleko vic ovlivnujicich faktoru jako ze i teplo vydava deska,grafika,ale dela to urcite take chladic cpu. Ja mam AMD x4 965 x3400 a teplotu v klidu mam okolo 30stupnu a pri hrani max 43 mam tam Noctua 12b dle popisu. Jinak se take vyplati mit lepsi vetranou skrin :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.