maxkane Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 Vše jsem udělal dle návodu v j-runeru a dělám to už podruhé.... Problém se vyskytl když jsem vložil flashku s xenon.elf a updflash....................kdy se měl nainstalovat update, ale nestalo se tak, stále to hledalo nějaké soubory, které to nenašlo. Nevíte co s tím?? Třeba jestli to není třeba starým xellem, popřípadě jak se dá updatovat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 Jeslti máš starší xell, musíš mín na flashce xenon.elf a nand pojmenovanou nandflash.bin.Jeslti máš novější, xenon.elf tam nepotřebuješ a soubor pojmenuj updflash.bin.Podle mě máš to první a tím špatně pojmenovanou nand. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxkane Odesláno Prosinec 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 zkusím uvidím, ale v návodu se psalo že je jedno jestli nandflash nebo updlash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxkane Odesláno Prosinec 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 tak tím to nebylo zkoušel jsem to tak a i obráceně a nic. dá se nějak updatnout xell? a jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 Xellem to není, funguje to jak píšu i v novém i starším.Máš tu flashku naformátovanou na fat32 ? Není na ní nic jinýho pro jistotu.Zkus jiný usb port, třeba zadní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxkane Odesláno Prosinec 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 tak jiný usb port to vyřešil, dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 fajn, tak to tady zamkni jako vyřešené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxkane Odesláno Prosinec 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 rád bych, jenže nevím jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Prosinec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 fajn, tak to tady zamkni jako vyřešené Vpravo nahoře máš nástroje témat/uzamknout téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxkane Odesláno Prosinec 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2012 tak jsem asi lama ale v těch nástrojích nemám nic jako lock nebo uzamčení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.