Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Flashnute PSP - nejedou hry


maro1468627948

Otázka

Čaute všichni, potřebuju poradit. Nedávno jsem koupil bazarové PSP 2004 flashnuté, vše je v pohodě, jenom když tam nahraju na paměťovou kartu hry (ve formátu .iso nebo .cso) tak přinačítáni mi najede jen to logo psp a pak to spadne a napiše že hra nemohla byt spuštěna. Tak prosím pište jestli s tím máte zkušenosti.

Upraveno uživatelem maro
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Jéžišmarja, tak to se ani nedivím, že ti to nejde, tenhle CFW je už opravdu z PSP pravěku, ten je starý takových 5 let. Aktualizuj si na fw 6.60 a dej si tam 6.60 PRO C CIPL, návod je v sekci tutoriály. Jo a pokud chceš něco dodat, tak používej tlačítko edit a nepiš zbytečně několik příspěvků za sebou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jo udělal jsem všechno podle návodu, jenomže když chci v psp spustit tu aktualizaci(6.60) tak při tom spuštění mi najede jenom to logo psp a potom černe pozadí a tam napsané něco že to nemohlo proběhnout ta aktualizace a vrati mě to zpatky do menu. Pak jsem to zkusil aktualizovat na 5.00 m33 a šlo to v pohodě, takže těď to budu zkoušet postupně aktualizovat na vyšší a vyšší až na ten nejnovjejší, protože fakt nevim jak jednodušeji to provest.

A ted ke hrám, když to ted mám na tom 5.00 m33 tak mi stále žádné iso hry nejedou, ale když tam vložím umd demo disk, tak mi ty iso nebo cso hry jedou, sice trochu posekaně, ale to je asi normalní nevim.

Takže takhle, jestli víte jak to udělat aby to šlo bez toho umd tak prosím pište.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

ok, takze ale rovnou z 5.00m33 na 6.60 to nejde jok? to musim postupne asi. a taky se chci zeptat jestli je normalni ze ty hry nejsou plunule, jakoby se to trochu sekalo, ale mozna to je normalni. setkali jste se nekdo s tim?

Upraveno uživatelem maro
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No jak říkám, až tam budeš mít ten PRO C, tak uvidíš. Jinak to sekání by mohlo být buď podtaktovaným porcesorem -zmáčkni SELECT a nastav CPU CLOCK GAME na 333/166 a nebo pokud používáš CSO hry, tak si je stáhni v ISO a nebo to bude tm pořád starým CFW.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu