nekdoa Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 Staci to oklikat zde: https://www.facebook.com/playstationSpain/app_538718762805824. Ale mne teda funguji jen 2 redeem kody z tech 4. Co vam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 jake ti to dalo hry? me 2x Velocity se stejnym kodem(uz mam) a Wizorb + Canabalt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 (upraveno) a me se to nechce otevrit :( dostal Velocity, BreakQuest,Canabalt,Wizorb Upraveno Prosinec 23, 2012 uživatelem Panther Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Prosinec 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 Mne slo velocity a canabalt. Breakquest a wizorb mi reklo neplatny kod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 Jo tak to musim doplnit ze vitu jeste nemam tak jsem nemohl vyzkouset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 Tak Velocity mi prvně nešlo, pak se mi nějak zázrakem povolil ten Tweet a šlo mi i Velocity, ale zase Canabalt mi nejde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wain Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 na co tam mam kliknout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 4. hru se mi vubec nedari aktivovat...ale apson mam 3 :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wain Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 poradite na co mam kliknout abych mel ten kod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 az se ti nacte ta fB aplikace tak tam mas vse podrobne popsane, jen to docela trva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 myslím že, stačí nechat zkopírovat data z fb a potom to jde pokud ne aktualizovat stránku - refresh odklikat znova a všechno by už mělo být funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 kdyby nekdo chtel tak tady sou kody co sem vyklikal ja, na us account nechtej frčet... Velocity QJ2P-CTNH-DGHN breakquest 92FJ-DPNB-GQT8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Prosinec 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 (upraveno) aaischa > ten breakquest se mi chytil, diky! Jinak ano, je to, pokud se nepletu, akce EU only A uz mi chybi jen ten wizorb ;) Upraveno Prosinec 24, 2012 uživatelem nekdoa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinek Odesláno Prosinec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 Tady mate kod na WIZORB - AGT8-82NF-LDCF .Mne to včera na mim učtě nešlo a tak sem to udělal přez manželku a dneska se to povedlo i mně a už to nepotřebuju.Tak snad se to bude nekomu hodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Prosinec 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 nejde, asi uz vyzrano ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 tak sem dneska eště vyloupnul wizorb, tak kdyby někdo chtěl zkuste :) Aktivační kód Q6J6-NTNK-D578 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Prosinec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 Mě jdou teda všechny čtyři hry které už tu byly zmiňovány . :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finish Odesláno Prosinec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 Všetky hry sú nanič :D Ale ajták dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Prosinec 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 No jasně.. Já je bral jen kvůli potenciálním exploitum ;). Náhoda je blbec... Sent from my XT910 using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finish Odesláno Prosinec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 čo je to ,, exploitum,, ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Prosinec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 nevite jestli treba US store nema jine hry zadara ? :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 usko zadnou takovouhle rozdavaci akci nema, ma na vanoce ruzny slevy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Prosinec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2012 Mě teda fungojí všechny 4, ale snad jen Velocity je opravdu dobrá hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 (upraveno) dobry no me fungoval jen wizorb .. po prelognuti na cizi FB mi jde i zbytek :) Happy! Upraveno Prosinec 27, 2012 uživatelem Panther Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z80 Odesláno Prosinec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 ano jedna z tech 4 her je potencionalne exploitovatelna resp. podarilo semi ji crashnout pres upraveny save :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.