Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

UNBRICK PSP s deskou TA-088v3


Jiboia

Otázka

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Ne bohužel to opravdu pandorou nejde. Ano tento návod opravdu funguje i na novou desku v3, ale je tak nákladný a těžký na provedení, že se víc vyplatí koupit nové PSP, protože si musíš kupovat speciální čínskou neoriginální paměťovou kartu, z ní musíš něco odpájet a někam to připájet mikropájkou, potom tam musíš něco přeprogramovat, a pak to teprve jde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No pokud ho máš v záruce, tak ho odnes na reklamaci, oni ti ho vezmou a vymění za nové, samozřejmě by jsi musel říct, že jsi ho aktualizoval na nejnovější oficiální fw a po aktualizace už prostě nenajelo. Jinak pokud v záruce není, tak máš několik možností, můžeš ho prodat třeba na aukru za pár stovek na náhradní díly, machrovat před kamarády a třeba s ním třísknout o beton nebo si sním zahrát fotbálek a nebo ho jednoduše vyhodit do popelnice.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

... anebo pokud jsi kutil (nebo pokud nejakeho takoveho znas/sezenes), tak se dat do toho navodu, co jsi posilal. Uprimne je to pro me nova informace a dost me to prekvapilo, nicmene verim, ze to funguje.

Problem vsak je treba samotne preletovani NAND pameti z pametovky do programatoru a zpet.. Troufam si rict, ze mikropajkou je to prakticky nemozne a ze realne je to mozne snad jen horkovzdusnou pajkou - ke ktere nema pristup kazdy... Nicmene pro spoustu lidi je neco takoveho denni chleb a je to pro ne zalezitost nekolika minut.. Takze pokud by jsi nekoho takoveho nasel, tak je realne to opravit (krome toho letovani uz tam fakticky nic moc tezkeho neni).

Pokud vsak nikoho takoveho neznas a nemas naladu se tim zabyvat, tak pro tebe opravdu bude prijemnejsi a dokonce i financne vyhodnejsi to PSP proste strelit na dily (nebo jako bricknute a nefunkcni na Aukru - fer by ale bylo rict, ze je tam TA-088v3) a koupit si za <2k starsi funkcni PSP...

... pripadne si jenom sezen zakladku - zbytek mas.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu