k4relB Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 mam nejaky karty navic skladem - viz sekce NDS prodam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Jo tak v klidu navod.Ale jeste to chce upresnit ze cim dyl ma kamos PSP tak tim vic se nudi a protom jit do NDSL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba.zel Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 mno... já mam NDSL a sem s nim uplně spokojen.... a psp jsem měl v ruce ne moje ale kdybych si měl vybrat tak asi NDSL... sice horší grafika ale jinak super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UlbrihF Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Myslim ze to je trochu starej post. 10.02.2009 17:04 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Necituj posledni prispevek, a neplet se do moderatorskych zalezitosti. :D Pokud by mi vadilo, ze odpovida na neaktualni tema, nebo pokud by mi vadilo, ze muj predchudce nechal OT v tomhle tematu, promazal bych a pozamykal ho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.