hejny Odesláno Prosinec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 Ahoj všem,tak pod stromečkem jsem našel muj vysnení ps3,ježisek vědel ze miluji hokej takze mi nadelil nhl13:Dcoz je fajn,ale take miluji morky a tak jsem doufal ze si na vyskuseni stahnu demo moto gp 10 11 a neco ze serie sbk bohužel na ps store neni nebo jsem nenasel zadne takove demo ke stažení a tak jsem patral dal a objevil moto gp 10 11 demo ke stazení zde http://www.psxstore.com/en/2018/demos/ps3/driving/motogp-1011-demo.html stahl jej do pc a pote dal na flasku(mam ji naformatovanou sprane theme jsem z ni nainstaloval v pohode)ale hru nikde nevidím a nevím jak instalova a zda li to jde a jak,proto bych chtel poprosit o radu jak postupovat poripade jestli jsou tato dem stazitelna nekde jinde treba primo do ps3 dekuji vsem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejny Odesláno Prosinec 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 najde se prosim nekdo ochotny poradit???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Prosinec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 Stahni to demo primo prez PS3 a neres to z fleskou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejny Odesláno Prosinec 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 nejde to musi se to stahnout na flesku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Prosinec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 Jdi na stránku PlayStation Network a přihlaste se pomocí svého přihlášení PlayStation Network a heslo. Klepněte na tlačítko "PS3 dema" a vyberte hru demo ze seznamu dostupných titulů. Klepnutím na tlačítko "Stáhnout" uložit hru do počítače. Tyto ukázky mohou být více než 100 MB, takže může trvat dlouhou dobu ke stažení. 2 Vložte USB flash disk do počítače a otevřete ikonu na ploše. Zkopírujte stažený hry demo do kořenového adresáře USB disku. Vysuňte a vyjměte jednotku. 4 Připojte USB disk do USB portu vašeho PlayStation 3, který se nachází na levé straně konzoly čelní straně. Zapněte konzolu. 5 Přejděte na "Game" záložce v menu. Zvýrazněte svůj USB disk a stiskněte tlačítko "trojúhelník." Zvolte "Zobrazit položky." 6 Vyberte si hru demo. Vyberte "Kopírovat" nainstalovat hru na interní paměti vašeho PlayStation 3 je. 7 Stisknutím tlačítka "O" dvakrát pro návrat do "hry" menu. Přejděte dolů v seznamu dostupných her, dokud se nedostanete do nově nainstalované hry. Spusťte hru s "X" tlačítko. Preklad google :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 Na oficiálním FW samozřejmě žádné demo z flashky nenainstaluješ. Jediná možnost ke opravdu pouze stáhnout přes PSN. Pokud zde již demo není, tak máš smůlu. Pro lepší obsah doporučuju si vytvořit ještě US účet, kde větší nabídka A pro nakupování a lepší hledání ve Store doporučuji přístup přes PC na https://account.sonyentertainmentnetwork.com/login.action Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 Je tam demo motogp na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejny Odesláno Prosinec 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 opravdu jsem demo moto gp 10 11 nikde ke stazeni z ps3network nenasel,muzes poradit kde popripade jak najit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendous Odesláno Prosinec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 Tak to mě taky zajímá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejny Odesláno Prosinec 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 tak schvalne jsem prosel vse all demos a nic,taze poradi nedko jak prez to usb diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 Hledam a nemuzu to najit, ale koukal jsem do meho download listu a tam to mam motoGP 10 11 demo tak nwm mozna ho odstranili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejny Odesláno Prosinec 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 vazne neni tam prohledal jem vse,mam stazno z jineho servru ale na flashce a nevim jak instalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 to nejde jen co mas stazene z PS3 storu hold mas asi smulu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 tak schvalne jsem prosel vse all demos a nic,taze poradi nedko jak prez to usb diky Alespoň čti odpovědi, když už chceš pomoc. Z USB demo naistalovat nelze (OFW). Už jsem ti to psal výše v tématu. Založ si US účet, zde demo na MotoGP je http://us.playstation.com/games-and-media/demos/motogp-10-11-demo.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 Tak prolez jsem US UK EU story a nikde jsem demo na motoGP nenasel takze mas smulu, ale driv tam bylo urcite mam ho totiz v download listu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendous Odesláno Prosinec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 No a je nějaký způsob jak se k tomu demudostat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejny Odesláno Prosinec 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 tak demo si asi nezahrajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.