skolni.flakac Odesláno Prosinec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 Zdravím. Dnes si bratr dovezl domů moji starou konzoli kterou jsem mu dal. Konzole se zapne, ale na telce je tma. Když se ale zapne pomocí tlačítka pro vysunování mechaniky, na obrazovce vyběhne XELL RELOADED. Ten načítá až do určité doby, než začne vyhledávat soubor xenom.elf Dál nic. Poraďte prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 27, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 Divné, obvykle konzole převozem z místa "A" na místo "B" nepřestane fungovat. Za jak dlouho ti konzole bootovala? Jak dlouho bratr vydržel koukat na černou obrazovku TV, než Xbox zase vypl? To co popisuješ je známka toho, že konzole je funkční (Xell najíždí), jen mám možná delší bootovací čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 No většinou botovala do 1 minuty. Je to myslím xenon s RGH 2. Nechávali jsem ji zapnutou dýl. Cca 5 miunt. Teď to otestuju znova a uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 27, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 Xenon s RGH? To asi těžko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 Dobrý. Tak se to rozjelo. UFF. Už jsem chytal paniku. Ale stejně si radši nechám poslat zálohu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.