Ondros Odesláno Prosinec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 Zdravim mám CoD Black Ops Declassified a když se chci připojit do multiplayeru tak mě to buď najde hráče ale pak najednou zmizí nebo mě to připojí do hry ale v načítání mě to hodí zas do menu. Moc díky za nějakou odpověd a podobné info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hosanek Odesláno Prosinec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 novy update si stahl, ze? 400mb je to. Myslim ze homusis mit stazeny pro spusteni mp ale itak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 javak810i Odesláno Prosinec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 Na tohle přece vyšel nedávno update 1.02, který to má řešit, ne? Jinak nevím nevím, tolik threadů za sebou... Navíc téma o COD MP už tu jedno je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ondros
Zdravim mám CoD Black Ops Declassified a když se chci připojit do multiplayeru tak mě to buď najde hráče ale pak najednou zmizí nebo mě to připojí do hry ale v načítání mě to hodí zas do menu. Moc díky za nějakou odpověd a podobné info.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.