Z80 Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 na http://psplus.software.eu.playstation.com/ nabizi na mesic zadara PS+ jelikoz jeto akce pouze pro UK je treba pouzit nejakou UK proxy pro pristup jinak se vam zobrazi "Sorry, you are not eligible to enter this competition." doporucuji zadat jiny email nez z vaseho PSN uctu a jiny nez .cz (pouzil sem na gmail.com) a poslou vam redeem kod tento kod mi plati i kdyz sem mel zadarmo ps+ minuly mesic z akce z facebooku jinak ps+ aktivni nemam :) jo a mam EU ucet ,enjoy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlachtanx Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Dik, to je pecka. jeste to nejak vyresit s tou proxy co nejjednoduseji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z80 Odesláno Prosinec 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 ttreba http://iamaproxy.info/index.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Díky moc. Btw : neví někdo jestli to funguje i pro ty kteří mají předplaceno PS+ a tímto by to chtěli prodloužit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Prosinec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2012 Použil jsem UK proxy a vše proběhlo ok. Nicméně už je to přes 24 hodin a zatím nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z80 Odesláno Prosinec 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2012 tak ja nevim ja parim mortala jak ozivot :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Prosinec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2012 Dneska už mi kód přišel. Sleva na Oddworld se mi moc hodí a rád si zahraju i MK a GR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finish Odesláno Leden 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2013 Hej ludia, rád by som to vyskúšal aj ja, ale newím čo je to ten ,, UK proxy, nemám ani ponatia, ták prosím vás pomohli by ste mi ako to presne urobiť ? :) Díky každému opred za rady :) Stručný návod ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Leden 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2013 Google: UK proxy -> najdeš proxy -> otevřeš nastavení internetu a v připojení vybereš používat proxy a zadáš tam adresu a port dané proxy. Zas tak složitý to není :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finish Odesláno Leden 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2013 jakej je dane proxi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaluwka Odesláno Leden 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2013 Tak použij odkaz, který tady dával Z80. Tam jen zadáš tuhle adresu http://psplus.software.eu.playstation.com/ a máš to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finish Odesláno Leden 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2013 (upraveno) Okay, už som to všetko sprawil, díky za pomoc :)) Som zvedavý či mi naozaj dojde ten "code" :D Upraveno Leden 1, 2013 uživatelem Finish chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaluwka Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 Určitě jo. taky jsem to už zkoušel a kód mi asi po 24 hodinách došel. Tím taky tedy děkuji za radu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martoch Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 Také mi už kód přišel, ale někde jsem četl, že se pak automaticky odečítaj peníze a PS+ se prodlužuje! Poradí někdo, kde se to pak po těch 30 dnech ruší? Chci jen zakoupit hru se slevou a pak jak vyprší, tak PS+ zrušit. Díky za rady, jsem v tom nováček :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finish Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 no včera okolo 23:30 som to všetko spawil, a ešte stále mi ten kod nedošiel, má to dojsť do 24 hodín, alebo po 24 hodinách ? :// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kafry Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 Příjde. Vydrž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finish Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 (upraveno) No ludia u prešlo cca 35 hodín, a nič nedošlo ....:(( Poslal som si to 1.1.2013 okolo 23:50 a dodnes nič nedošlo :// Upraveno Leden 3, 2013 uživatelem Finish Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lettek Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 Mam dva kody navic chce nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finish Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 lettek pls ja by som chcel mne nedošiel ani po 35 hodinách :// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bulyt Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 Pokud je ještě máš, tak já bych jeden vzal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lettek Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 Uz sou oba pryc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finish Odesláno Leden 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 ludiA predvčerom som si to poslal a nedošlo mi to ain po 30 hodinách, ták som si to poslla včera a mi došiel niký email z playstationu, ale žiadný kod tam nebol, pls nerozumie tomu celemu :/// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
man5on Odesláno Leden 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 Na FB je ta akce ještě taky nebo ne? A v téhle 30 denní zkušební verzi můžu stahovat plný hry zadara nebo je to jen na jakýsi vyzkoušení služby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.