Nepstr Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Parametry mého Pc : AMD Sempron SI-40 2.00GHz,768 Ram NVIDIA GeForce 9100M G Pište vše co vás napadne.Prostě jakýkoli žánr :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Fallout 1+2, atomic bomberman (MSDOS ver.), je toho spousta :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Prosinec 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Fallout Mě moc nebavil :( Uz jsem také zkoušel...atomic bomberman to znám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Teď nedávno vyšla i remasterovana edice baldurs gate :) nebo diablo 2. Záleží na to na jaké žánry her jsi :) Odesláno z mého HTC Flyer P512 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Prosinec 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Diablo odehráno několikrát :D a na to Baldurs Gate se koknu..Jinak jsem soíše na ty hry jako je diablo,FPSka,Tahovky (tahové strategie) možna i nějaké MOBA hry (jako je napriklad League of Legends nebo DotA 2) a hlavně ale strategie <3 i když u nich chytam nervy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Hledání min a Solitaire jsou pecky, tam jde hlavně o strategii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Prosinec 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Ha ha ha mysliš že to že mám né moc dobrej pc je vtipné ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Tetris Friends Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Prosinec 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Znám.. (a uz jsi ze me nedelejte prdel) Moc vtipné to totíž není ja za to nemuzu že nemám na lepši PC...Vy možná mate kdoví jaké Kompy tak tu prosím vás ale nemachrujte díkes ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 no pc není má silná stránka ale co: - dungeon keeper ale to už je asi hodně starý ale u kámoše jsme se něco napařili - age of empires to samé - diablo, fallout ale to už tu padlo - deus ex blbůstka ale vynikající plants versus zombies :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Prosinec 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 no pc není má silná stránka ale co: - dungeon keeper ale to už je asi hodně starý ale u kámoše jsme se něco napařili - age of empires to samé - diablo, fallout ale to už tu padlo - deus ex blbůstka ale vynikající plants versus zombies :) Konečně Někdo Normální :) No to vše už znám jen Dungeon Keeper ne na to jse kouknu Dík ;) Jinak Deus Ex Je pro mě Srdcovka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Tak ja mam komp kde si hraju vsechny hry na nejvyssi a stejne hraju Tetris friends nedelam si z tebe prdel ;) dodal bych tak ja nevim Mario je super Doom 1,2 a hlavne asi ty Age of empires ;) Half life 1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Prosinec 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Tak ja mam komp kde si hraju vsechny hry na nejvyssi a stejne hraju Tetris friends nedelam si z tebe prdel ;) dodal bych tak ja nevim Mario je super Doom 1,2 a hlavne asi ty Age of empires ;) Half life 1? Ok Promiň protože mě to tak připadá když mi to někdo napíše to co jsi napsal ty že si ze mě dělá prdel :) Btw pište neco i lepši klidne sem rozjel Hl2,Heroes of Might and Magic 5 atd nemusíte psat takové starší věci jako je třeba Doom neříkám že je špatný ale na mě ja ta grafika vážnně trochu špatná chtělo by to aspon něco z grafikou napriklad Age of Empires 2 nebo 3 Dík ;) (pokud mám nějaké překlepy tak sorry :( ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 (upraveno) tak možná ještě return to castle wolf, novější doom, nějakej medal of honor, carmageddon :), GTA III, giants: citizen kabuto (doporučuji) zkusím ještě na něco zavzpomínat a případně ti dám vědět. prvního hitmana taky Upraveno Prosinec 30, 2012 uživatelem sovel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Minecraft, ak ta chytí, su to hodiny zábavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Prosinec 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Minecraft, ak ta chytí, su to hodiny zábavy. Minecraft sem hrával uz me to moc neba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Vietcong - vynikajici sp/mp aji na starši pc Call of duty 1,2 tež super Age of Empires 2 nejluxusnější ze všech dilu Age of Mythology - strategie z bohy řecka,egypta,skandinavie fakt super kampan a mp Stronghold Crusader - Fakt mazec strategie - tolik možnosti jsem nikde neviděl worms world party,armagedon - moje decke srdcovky vlak - super logicka hra Sims 2 - nevim jestli ti to tvoje sestava rozjede .. Serie ZNK - parádní adventurka zadarmo Serie Polda - tež super adventurka No tak si něco vyber, vše je mnou prověřené a tyhle staré hry mě dost bavily :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Prosinec 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Vietcong - vynikajici sp/mp aji na starši pcCall of duty 1,2 tež super Age of Empires 2 nejluxusnější ze všech dilu Age of Mythology - strategie z bohy řecka,egypta,skandinavie fakt super kampan a mp Stronghold Crusader - Fakt mazec strategie - tolik možnosti jsem nikde neviděl worms world party,armagedon - moje decke srdcovky vlak - super logicka hra Sims 2 - nevim jestli ti to tvoje sestava rozjede .. Serie ZNK - parádní adventurka zadarmo Serie Polda - tež super adventurka No tak si něco vyber, vše je mnou prověřené a tyhle staré hry mě dost bavily :) Vietcong mám ale dík za přpomenutí,COD 2 To bych si zase po dlouhe dobe zase mohl zahrát,Age Of Mythology Snad nejlepši strategie,Stronghold me moc neba,Worms rozjedu klidne i Mayhem,The Sim 2 Nemám a nechce se mi kupovat/stahovat a Bez problemů ho rozjedu,vlak.....RAGE HRA :D a Polda bezva hra díky taky bych jsi mohl zahrát pokud muzu ostatním doporucit tak díl 3 a 5 ;) Jinak Pitrisi ty umíš vždy Dobře Poradit :) (Jak jsem již psal rozjedu novejsi hry naprklad Heroes of Might and Magic 5 na Maximaln detaili dávám v pohode zní to že ten muj Pc je trapnej ale on se nekdy i prekona ;) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Hidden And Dangerous 2, Moh série, Coh série, Brothers in Arms, Armed Assault, Operace Flashpoint, Mafia, Gta 3, Gta Vice City, Flight Simulator 2004, Empire Earth, Jedi Academy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnny008 Odesláno Leden 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2013 Záleží na tobě jestli chceš hrát spíše browser hry (Skyrama, Farmerama, Drakensang, atd.) nebo klasické PC hry (Flight Simulator 2004, NFS: Most Wanted, CoD, ...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 Gothica II bys měl rozchodit a pokud jsi fanda, pak ber kolekci všech dílů (http://www.gameshop.cz/pc-gothic-complete-collection-cz.html), rozhodně neprohloupíš :D Když tak o tom mluvím, tak asi půjdu nainstalovat trojku o.O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karliczek Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 Beru z5 koukám ze je to rok starý zmátl mě kolega nademnou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rey050 Odesláno Srpen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2015 Dám ti tip na pár supr her :Mafia 10/10 bodu castle crashers 10/10 bodu terraria 9/10 bodu the escapists 8/10 bodu the simpsons hit and run 9/10 bodu don´t strave 8/10 bodu mafia 2 7/10 bodu plants vs zombies 8/10 bodu the binding of¨issac wrath of the lamb 8/10 bodu the binding of issac rebirth 10/10 bodu :-) taky nemám bůch ví jak silný komp a všechny tyto hra jsem rozjel v pohodě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VergilD Odesláno Srpen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2015 Co třeba Resident Evil 1,2,3? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeStHeRo Odesláno Srpen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2015 Pokud nevíš co hrát mám pro tebe skvělý tip. Mám web o MMO hrách. Najdeš zde například hry jako War Thunder, které se stahují nebo jsou zde i hry, které lze hrát přímo v prohlížeči. Na webu najdeš super recenze a určitě něco vybereš. www.HryFree.cz Pak mě ještě napadla jedna prohlížečkovka, u které jsem strávil a někdy strávím dlouhé hodiny... :D odkaz zde agar.jecool.net Snad si něco z toho vybereš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.