pojik Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 kdyz najizdim do hry napise me to toto a naskoci cerne obrazovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 7, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 Bud nemas vlozenej memory stick , v takovym pripade ho tam vloz . Pokud ho tam mas tak ho zkus naformatovat v psp a nebo vyndat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saddako Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 Mam ten samy problem... Objevi se spousteci obrazovka hry, pak probleskne nejaky text ze hry (zrejme informace o savech nebo neco takoveho - je to opravdu jen problesk) a pak tma a tvrdy restart. Nemuze hra vyzadovat vyssi verzi fw? Mam fat PSP s fw. 3.40OE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 Potrebujete minimalne FW 3.52 :) na 3.40 to nejde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 heksa Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 to jako fakt jo??? to jako budu muset upgradovat, bleeee to se mi nechce ale kvuli simpsnovejm..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Twixix Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 ja mam 3.52 m33 a tak isto nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 tak upni jeste vejs:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 h0mer Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 to asi nejde ne ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dejv Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 Já mám 3.52 M33-4 a jde to bezproblémů. :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JanisXP Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 Já mám 3.52 M33-4 a jde to bezproblémů. :bash:JJ já mám stejnej a takly mi to jede... Potřeboval bych taky pomoct: Jsem ted asi ve 2misi (v muzeu) ted sem v takove mistnosti kde jsou planety , raketoplány atd. s bártem vylezu na takou skálu s homrem spustím prostřední větrák a s Bártem přeletím na takej raketoplán... jenže pak nvm co dál... furt to zkouším doletět na tu jednu planetku vedle toho raketoplánu jenže se mi to nedaří (zkoušel sem to asi 10x) poradte pls co s tím!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 JJ já mám stejnej a takly mi to jede... Potřeboval bych taky pomoct: Jsem ted asi ve 2misi (v muzeu) ted sem v takove mistnosti kde jsou planety , raketoplány atd. s bártem vylezu na takou skálu s homrem spustím prostřední větrák a s Bártem přeletím na takej raketoplán... jenže pak nvm co dál... furt to zkouším doletět na tu jednu planetku vedle toho raketoplánu jenže se mi to nedaří (zkoušel sem to asi 10x) poradte pls co s tím!!!!tenhle problém se tu dneska řeší nejvíc :D musíš skočit na tu šedou tyč mezi lodí a planetkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 Potrebujete minimalne FW 3.52 :) na 3.40 to nejde... ouuu mě se taky nechce přestupovat...ale co....ale doufám že mi to pak aspon pude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 schoking Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 ja mam 3,60 m33 a taky mi to udelalo akorat sem zmenil nastaveni nacitani iso a jede to :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jak.to Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 tenhle problém se tu dneska řeší nejvíc :D musíš skočit na tu šedou tyč mezi lodí a planetkama No hej tam je náka tyč????.....sem na tom raketoplánu,ale žádnou tyč nevidim.......vůbec nvm kam dál a furt padám dolů takže to pokaždý musim vylízt znovu................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 Me to nenapise ani to s tim ukladanim na kartu a rovnou cerna obrazovka dokud to neresetnu. Pritom mam 3.71 m33-2 i s 1.50 addonem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JanisXP Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 No hej tam je náka tyč????.....sem na tom raketoplánu,ale žádnou tyč nevidim.......vůbec nvm kam dál a furt padám dolů takže to pokaždý musim vylízt znovu................Prostě skoč směrem na ty planety a tam tak trocha víc na levo je takej sloup skoč na něj(bart pak po nem sjede, dole rozbije taky rámy co sou kolem toho sloupu a pak bude moct po tom sloupu vyšplhat nahoru i homer) Zas bych potřebova help: ted sem v misi kde musím zabít toho borce s koblihou a já nemůžu za boha přijít jak na něj...pomozte pls... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 Tak mi probliklo loading a to je vsechno.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rune Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 takze se pridavam ke skupince :D taky se mi to ani nenacte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 caesar Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 kdyz najizdim do hry napise me to toto a naskoci cerne obrazovka nejak sem nepobral tuto chybu...dyt to neni chyba...je to hlaseni o prohlizeni karty esli tam nejsou nahrane data...nebo ne?=-O nwm nwm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 h0mer Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 ja taky zapnu problikne načítání a černo ... mam 3.52 m33 - 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 že by to bylo chybnou verzí?mam jí od kopyho a vy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 h0mer Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 ja z toho topicu hry 11/2007 Tak už to jede. Vložil jsem UMD a nastavil v RECOVERY z no-UMD m33 driver aby bylo požadovaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 ja z toho topicu hry 11/2007Tak už to jede. Vložil jsem UMD a nastavil v RECOVERY z no-UMD m33 driver aby bylo požadovaný. .. a v RECOVERY jsem nastavil Normal z puvodniho SONY NP9660 (je mnohem lepsi nez m33 driver) - pisu to pro ty, kteri by nahodou nevedeli jak nastavit UMD Mode :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzunk Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 janis: myslis toho robota? takovyho ? upe vobrovskyho? na psp sem to sice nehral ale na ps3 demo bylo a tam byl borec s obr koblikou v ruce a musis ho bartem strelit do zadku prakem vono mu to tam nak blika nebo tak nejak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rada Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 us mi to jede stacio dat z no umd m33 na to sony no umd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hotdog Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 Už mi to jede updatoval jsem na 3.52 m33 a hra je dobra:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pojik
kdyz najizdim do hry napise me to toto a naskoci cerne obrazovka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
27 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts