Martoch Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 Zdravím, chci si aktivovat 30 denní PS+ a někde jsem četl, že se pak automaticky odečítaj peníze a PS+ se prodlužuje! Poradí někdo, kde se to pak po těch 30 dnech ruší (v PS Vita)? Chci si jen zakoupit hru se slevou a pak jak vyprší, tak PS+ zrušit. Díky za rady, jsem v tom nováček :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 Za A bych rekl ze nejsi jediny za B vas nechapu jak to nemuzete chapat potom co si tam date tech 30 dni vam to napise ze to aktivovalo automaticke dobijeni PS Store Wallet a také!!! to napíše kde to lze zase deaktivovat Za C tady je postup kliknes v PS store na 3 tecky - Transaction managment - Automatic Funding settings tam to deaktivujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martoch Odesláno Leden 3, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 Za A bych rekl ze nejsi jediny za B vas nechapu jak to nemuzete chapat potom co si tam date tech 30 dni vam to napise ze to aktivovalo automaticke dobijeni PS Store Wallet a také!!! to napíše kde to lze zase deaktivovat Za C tady je postup kliknes v PS store na 3 tecky - Transaction managment - Automatic Funding settings tam to deaktivujes OK, díky moc. No já ten kód ještě nezadal, tak jsem nevěděl že to napíše jak to deaktivovat! Ale už jdu na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martoch Odesláno Leden 3, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 Tak jsem si dobil 500kč kredit do Vity a zadal jsem ten kód na trial PS+ , ale nejde mi to aktivovat, protože to po mě chce informace o kreditní kartě a tu já bohužel nemám! Nejde to nějak obejít? nebo to bez kreditky nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 javak810i Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 Ty fakt nemáš žádný bankovní účet? :D Tak použij třeba kartu otce, pak ji můžeš smáznout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martoch Odesláno Leden 3, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 Ne já mám Max kartu a to není platební, a naši také a už s nima nebydlím dávno. Vážně to bez toho nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 bohuzel 100000001 pismen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 javak810i Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 Ne já mám Max kartu a to není platební, a naši také a už s nima nebydlím dávno.Vážně to bez toho nejde? DAFUQ? To je nějakej bullshit. Máš starou Maxkartu (Maestro) nebo novou Maxkartu (Visa Electron)? Co jsem se koukal na produktový info, tak by s ní normálně mělo jít platit. Máš na účtu povolený platby přes internet? A zkoušel si ji vůbec zadat do toho PS Store? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martoch Odesláno Leden 3, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 DAFUQ? To je nějakej bullshit.Máš starou Maxkartu (Maestro) nebo novou Maxkartu (Visa Electron)? Co jsem se koukal na produktový info, tak by s ní normálně mělo jít platit. Máš na účtu povolený platby přes internet? A zkoušel si ji vůbec zadat do toho PS Store? Platit v některých obchodech s ní jde, ale platby přes internet nejdou. Mám Visa Electron, ale teprv si budu zařizovat internetové bankovnictví. Zadat jsem to tam samozřejmě zkoušel, ale nejde to! No nic, zkusím kartu někoho známého, když to pak tedy půjde odebrat. Díky za rady 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Z80 Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 Za C tady je postup kliknes v PS store na 3 tecky - Transaction managment - Automatic Funding settings tam to deaktivujes a tez musis >> kliknes v PS store na 3 tecky / service list /playstatino plus /playstatino plus: 90days ..... subscription/ cancel automatic renewal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 javak810i Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 Zkus ještě mrknout sem http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/37328-paypal-maxkarta/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Martoch
Zdravím, chci si aktivovat 30 denní PS+ a někde jsem četl, že se pak automaticky odečítaj peníze a PS+ se prodlužuje!
Poradí někdo, kde se to pak po těch 30 dnech ruší (v PS Vita)? Chci si jen zakoupit hru se slevou a pak jak vyprší, tak PS+ zrušit.
Díky za rady, jsem v tom nováček :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.