W3stik Odesláno Leden 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 Zdravím k Vánocům jsem dostal psp E1004 a chtĕl jsem se zeptat zda když si ho flashnu tak jestli tam pak pude nahrat zas OFW ze stranek sony.Poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mcryba Odesláno Leden 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 Ano, půjde to jednoduše odstranit, já to dělal taky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 W3stik Odesláno Leden 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 A jaky CFW by jsi mi doporucil chtel bych hrat UMD hry i poslouchat pisnicky atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mcryba Odesláno Leden 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 (upraveno) 6.20 PRO-C Permanent, je to na furt a nemusíš nic načítat po restartu nebo vypnutí psp, a funguje všechno. Tady na foru ho doporučil mě Martin2412 :) A kdyby jsi měl vyšší OFW než 6.20 tak zde je návod jak udělat downgrade z 6.35 či 6.31 http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011010030 , ale vyplatí se prohledat celé psp.novinky je tam spousta užitečnejch rad a návodů tak kdyby si něco nevěděl vyplatí se tam podivat ;) Upraveno Leden 4, 2013 uživatelem mcryba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -Pavel- Odesláno Leden 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 U psp E1004 nejde udělat Pernament hack dočasný jo stím že po vypnuti nebo vybiti se to musí nahodit znova pomoci FastRecovery jelikož PSP E1004 má označeni 011g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mcryba Odesláno Leden 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 Tak to sorry měl jsem za to že to bude to samí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Leden 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 Zdravím k Vánocům jsem dostal psp E1004 a chtĕl jsem se zeptat zda když si ho flashnu tak jestli tam pak pude nahrat zas OFW ze stranek sony.PoradteTakhle, jelikož toto PSP vyšlo s nejnižším firmwarem 6.50 a na ten CFW není a předpokládám, že nové PSP bude mít již 6.60, tak nejbližší a jediný CFW, který si tam můžeš dát je 6.60 PRO C. Tento CFW je tzv. dočasný, což znamená, že po restartu či úplném vypnutí PSP podržením vypínače po dobu min. 8 sekund se CFW vymaže a je nutné jej znovu spustit prográmkem fastrecovery, který je součástí CFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 W3stik Odesláno Leden 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 Takže když si tam dám to co psal Martin a vypnu psp jak pak ten CFW znovu nahodim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mcryba Odesláno Leden 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 Takže když si tam dám to co psal Martin a vypnu psp jak pak ten CFW znovu nahodim? Jen ve složce game načteš soubor Fast Recovery a je to, trvá to pár vteřin :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 W3stik Odesláno Leden 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 A ještě poslední otázka když ten fast recovery nezapnu budu tam mit normalni OFW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mcryba Odesláno Leden 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 Ano, tedy alespoň já to tak měl jednu dobu, nevim jestli mě někdo ještě neopraví kvůli tomu že to je E1004 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 W3stik Odesláno Leden 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 A ještě fakt posledni když tam nainstaluju ten CFW a pote smažu všechny znamky o CFW a pošlu to na reklamaci např. tak myslite že mi to uznaji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Leden 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 Samozřejmě, že to uznají, za prvé po restartu se to smaže a za druhé v týhle době, kdy je PSP už mrtvá konzole, tak na to už vůbec nehledí a nebudou ani zkoumat, jestli tam něco máš nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PavelBatka Odesláno Únor 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2017 V 4. 1. 2013 at 14:32, mcryba napsal: Ano, půjde to jednoduše odstranit, já to dělal taky ;) Dobry den. prosim mam flashnute PSP pravdepodobne to E1004 to s tou wifi jde to vse vratit zpet na oroginal Software, abych mohl na Store atd....? před 4 minutami, PavelBatka napsal: Dobry den. prosim mam flashnute PSP pravdepodobne to E1004 to s tou wifi jde to vse vratit zpet na oroginal Software, abych mohl na Store atd....? Omlouvam se za gramaticke chyby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
W3stik
Zdravím k Vánocům jsem dostal psp E1004 a chtĕl jsem se zeptat zda když si ho flashnu tak jestli tam pak pude nahrat zas OFW ze stranek sony.Poradte
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.