stevens129 Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 A teď popravdě..víte že existuje? :D Já až dodnes nevěděl a on se normálně v Češku prodává :DD http://mp3-prehravace.heureka.cz/apple-ipod-nano-7-generace-16gb/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 Jako jo no jsou to třeba tak 3 tejdny možná dýl co jsem si s nim hrál v pražskym istylu nebo iwordu nebo co to je na náměstí republiky v praze :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Leden 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 Ale nechápu že se to nikde oficiálně nepředstavovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 Já měl za to, že byl zkrátka uvedenej vedle novejch ipodů/iphonů ale je fakt, že žádnej boom okolo toho nebyl, je i novej shuffle ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Leden 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 Tam na 99% nebyl, jsem to sledoval a shuffle myslím není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalzap Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 Byl predstavenej spolecne s iphonem 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Leden 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 Aha tak to byl pro mně neviditelný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Leden 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2013 Na Apple storu byl dost výraznej když jsem okukoval IP5 tak jsem ho viděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.