111Vojta111 Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 Zdravím, mám čestvě udělaný rgh, už vím jak na iso hry, jak udělat cestu ke hrám... ale co potřebuju vědět je, co když si stáhnu hru XGD3... co musím udělat , to stačí jen dát na disk? Děkuji za odpověd, jsem začátečník :)8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 stejne jako normalni ne-xgd3 hra. Rozbalit, nalkopirovat, nechat oskenovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
111Vojta111 Odesláno Leden 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 a ty xgd3 ty maj koncovku .r00, r01 atd.? A v čem to rozbalím? Dík za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 to je normalni RAR archiv. Treba free 7ZIP, nebo altap salamandr to umi taky, asi to zvladne i total commander Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
111Vojta111 Odesláno Leden 8, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2013 aha, tak dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
111Vojta111 Odesláno Leden 8, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2013 a ta hra xgd3 tu vložím na disk oskenuju a hraju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Leden 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2013 a ta hra xgd3 tu vložím na disk oskenuju a hraju? Jasne.Vyhoda RGH je ze pri zpusteni hry nekontroluje zadne ochrany jako kdyby jsi mel flash takze na RGH jede proste vsechno a nemusis to ISO pred tim nez to prevedes pro RGH vubec nejak upravovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
111Vojta111 Odesláno Leden 11, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2013 a hry s koncovkou r00 až r30 ? ty rozbalim a hodim do nějaký složky a sken a hraju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Leden 11, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2013 Vzdyt ti tu psal nekdoa ze to mas rozbalit , stojis si na vedeni ? Normalne si to otevri ve winraru a dej rozbalovat ten r.00 , postupne se rozbali do isa samy vsechny . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
111Vojta111 Odesláno Leden 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2013 nějak mi to blblo tak jsem se zeptal ještě jednou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
111Vojta111 Odesláno Leden 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2013 a co s hrama .xex ? vůbec nevím jak na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Leden 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2013 začni číst a budeš vědět :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Leden 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2013 a co s hrama .xex ? vůbec nevím jak na to. Ted nevim jestli si s nas delas srandu nebo to opravdu nevis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
111Vojta111 Odesláno Leden 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2013 no právě že nevim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2013 xex soubor jde v xboxu normálně přímo spustit.Jde nečekaně o zkratku Xbox EXecutable takže standardní spustitelný xbox soubor (alternativa PC koncovky .exe) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
111Vojta111 Odesláno Leden 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2013 já jsem začátečník... ale jinak dík ted už to vím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Leden 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2013 Jinak samozrejme kdyz ty rary rozbalis a tim ziskas iso, tak to iso pak musis rozbalit treba v XIB ale to snad uz vis :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
111Vojta111 Odesláno Leden 17, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2013 Sháním heslo pro šifrovaný soubor Battlefield3.xex neví někdo kde ho sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Leden 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2013 Sháním heslo pro šifrovaný soubor Battlefield3.xex neví někdo kde ho sehnat? Ty jsi fakt z nás děláš prdel,že?? Jaký heslo pro šifrovaný soubor Battlefield3.xex ?????? Ten soubor chceš pustit na kompu nebo co ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
111Vojta111 Odesláno Leden 17, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2013 když ho chci dát na disk tak to nejde ( tento soubor je moc velký nebo tak něco- místo na disku mám :) ) a když ho chci rozbalit tak mi to po mě chce heslo pro šifrovací soubor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Leden 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2013 No ty si uplne mimo kamo.Prvni si o tom neco precti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Leden 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2013 když ho chci dát na disk tak to nejde ( tento soubor je moc velký nebo tak něco- místo na disku mám :) ) a když ho chci rozbalit tak mi to po mě chce heslo pro šifrovací soubor... kontrolní otázka kolik je ti let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Leden 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2013 Typuju šest :pspgamer: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
111Vojta111 Odesláno Leden 21, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2013 že sem se vůbec na něco zeptal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soudruh.cb Odesláno Leden 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2013 že sem se vůbec na něco zeptal. Pouzivej treba http://console-forum.net/tema/132639-navod-na-god-games-on-demand-hry-z-iso-souboru Prevod iso na hdd Komenty jsou tady normalni:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.