BigDadyKane Odesláno Leden 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2013 Ahoj. Potřeboval bych poradit. Mám FreeStyle Dash 2.2 a chtěl bych přejít na FreeStyle Dash 3. Jak na to? Pomozte prosím někdo radou či odkazem. Mockrát díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soudruh.cb Odesláno Leden 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2013 http://www.homebrew-connection.org/f3installer-install-freestyle-3-easily/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heylool Odesláno Leden 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2013 (upraveno) stahni iso a vypal na CD http://console-forum.net/tema/147864-fsd-3-nova-verze, po spusteni uvidis prostredi, ktere ti poslal soudruh.cb, dole jen zaskrtni vsechny moznosti Upraveno Leden 10, 2013 uživatelem heylool Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigDadyKane Odesláno Leden 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2013 No čau.Tak jsem to vypalil na CD a Xko mi napsalo že nevidí Disc.Zřejmě to bude tím že nemám Flash mechaniky.Ale chci se zeptat jestli můžu dát přes USB tento instaler "F3Installer.7z" do HDD Xbox360 a spustit jako jakoukoliv jinou hru či Homebrew-no prostě jestli se to chová stejně jako to na CD. Díky. PS:Xbox360 mám samozřejmě JTAG/RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soudruh.cb Odesláno Leden 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2013 (upraveno) No čau.Tak jsem to vypalil na CD a Xko mi napsalo že nevidí Disc.Zřejmě to bude tím že nemám Flash mechaniky.Ale chci se zeptat jestli můžu dát přes USB tento instaler "F3Installer.7z" do HDD Xbox360 a spustit jako jakoukoliv jinou hru či Homebrew-no prostě jestli se to chová stejně jako to na CD. Díky. PS:Xbox360 mám samozřejmě JTAG/RGH. Spatne vypalene vypalis to treba v Ultra Iso a ne jako Image Bud pouzi muj odkaz ke stazeni nebo Heylool a stahni si soubour /F3Installer.iso 74.56MB/ a ten vysmahni na cd Upraveno Leden 15, 2013 uživatelem soudruh.cb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigDadyKane Odesláno Leden 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2013 No čau.Tak jsem to vypalil - dal naistalovat Update na ver.3. Instalace proběhla pohodově - jako na tom videu - FS3 se krásně spustil, ale úplně chybí položka Network - což mě vadí. Už si fakt nevím rady. Nemáte někdo prosím nápad jak na to? PS.:Ve verzi 2.2 mi jelo vše OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama37 Odesláno Leden 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2013 Jestli máš nainstalovanou tu betu tak tam už network neni je tam jenom system link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigDadyKane Odesláno Leden 16, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2013 No jo ale ani položku System Link jsem nikde neviděl. Mohl bys mi napsat kde to v menu najdu? Děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heylool Odesláno Leden 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2013 v čase 3:19? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigDadyKane Odesláno Leden 18, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2013 Děkuju vám lama37 a heylool samozřejmě i všem ostatním. Už jsem to díky vám všem pochopil a rozchodil. Doufám, že vám budu moci také někdy pomoct. Chlapy díky moc !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b.i.g Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 (upraveno) zdravim panove mam rok stary xbox360 a skousel sem podle vaseho postupu vipalit freestyle dash a porad mi to pise ze z disku nejde cist vipaloval sem to pres nero 7 a pak pres ultra ISO sem stoho na vetvi neni to treba tim ze mam xbox rok viroby 2013 nema to na to vliv dik za pomoc EDIT: jo a jeste se chci zeptat da se to smazat na nekterych forech sem cetl ze se jim xbox sekne a konec nin nefunguje co stim potom dik za odpoved Upraveno Únor 5, 2014 uživatelem Nanaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.