norbert Odesláno Leden 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2013 Myslím že není co dodat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Leden 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2013 nefunguje..... kdyby si to aspon vyzkousel nez semka neco hodis.. je to uz stara vec a jasny FAKE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Seifert Odesláno Leden 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2013 dřív fungovalo... už ale stáhly warez věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Leden 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2013 ne nikdy nefungovalo.. ver mi.... pokud by to slo takto obejit tak nikdy by nemusel byt Jailbraik.... proto by se nesnazilo tolik hackeru na celym svete aby prolomilo jakykoliv iOS..... protoze kdyby to slo takto tak neni potreba JB.... jen by si nainstaloval aplikaci treti strany a mohlo by byt... takze stanovisko ??, NIKDY TO TAKTO NEPUJDE.... vzdy musis mit JB aby si mohl instalovat aplikace tretich stran a to jsou i aplikace cracknuty.... Doufam ze jsem to vysvetlil jasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crus1971 Odesláno Leden 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2013 No, já to třeba před týdnem zkoušel na iPhone 5, iOS 6.0.2 a fungovalo to spolehlivě. Takže Tvé stanovisko Kony není zcela správné;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Leden 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2013 prosim ???? ro chces rict ze ti to fungovalo ??? tak to jsi asi jedinej kterymu to fungovalo ....... .muzes se nam teda podelit o navod ???? protoze 6.0.2 je posledni mozny iOS tak urcite bude funogvat vsude...... pokud by neudelal apple zadny zasah tak to musi funogovat porad...... muzes semka prilozit tebou naoceny video funkcnosti ??? pokud to ukazes tak se rad omluvim.. a v tom pripade pod2g a dalsi hackari kteri delaji JB muzou jit srat.. protoze o to co se oni snazi, tak je vlastne jednoduchy pomoci nejakyho programu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Leden 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2013 (upraveno) Naozaj to fungovalo. Zneužívalo to systém licencovania applikácií, pre firmy (teda multilicencie). Teraz by inštalácia fungovala rovnako, ale na spustenie už potrebuješ Apple ID a heslo. Stiahnuť app a podpísať ju vlastným certifikátom a potom ju nainštalovať je práca na 5 min. (Otestované mnou s mojim dev účtom). A pod2g aj zvyšok JB scény je PROTI warezu, takže sa na JB nevyserú. Nabudúce ak o tom vieš prd (pôvodne som chcel napísať mužský pohlavný orgán, ale nechcem porušiť pravidlá) tak nekomentuj. Upraveno Leden 12, 2013 uživatelem Pr3dator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crus1971 Odesláno Leden 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2013 (upraveno) Ano, funguje to a díky tomu videonávodu mám v iphonu imovie (nechtěl jsem dávat tolik peněz bez vyzkoušení) nemusím sem dávat své video, protože jsem to provedl úplně stejně jak je uvedeno v prvním příspěvku (bylo zveřejněno i na mobilmanii). I přesto je zde stále naprosto jasný důvod JB, jelikož tento program sice nainastaluje aplikace a hry uvedené v appstoru, ale neřeši aplikace jako jsou SBsettings atd.. Nepotřebuji aby ses zde někomu omlouval, naprosto Tě chápu, také jsem tomu nevěřil dokud jsem to nezkusil. A ještě jedna věc. Ta aplikace funguje pouze na ipa soubory, které tam sám autor dodá, takže dost jich tam je ve starších verzích. Edit: Pr3dator koukám popsal i jakým způsobem to fungovalo :) Až do takových detailů nevidím, ale díky za podporu (i když svérázným způsobem ;) ) Upraveno Leden 13, 2013 uživatelem crus1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Leden 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2013 Keď to po sebe znova čítam, uznávam, že to znie dosť agresívne a útočne. Určite nebolo mojim cieľom nikoho uraziť, iba vyviezť Konyho z omylu, ale rozohnilo ma, s akou bohorovnosťou napísal svoj názor. Ja osobne som proti pirátstvu a toto som netestoval, ale dočítat som sa o tom na Verge. A kedže ma baví skúmať iOS a mám dev účet, s ktorým som sa hral aj tak, že som podpisoval cudzie aplikácie (iba na výber tej správnej navigácie, ktorú som potom aj kúpil), hneď mi bolo jasné, ako to robia. Ale každopádne toto by som neriskoval ani ak by som bol pirát, kedže čínskej stránke na inštaláciu kradnutých aplikácii bez JB by som neveril. Aj keď vďaka sandboxu v iOS to je do veľkej miery stále celkom bezpečné. Okrem toho, nie je jasné, ako sa dostali k tomu kľúču na multilicencie, nie je to jednoduché. V úvahu pripadá dosť možnosti, od relatívne nevinných, ako to, že to normálne kúpili z peňazí za reklamu, až po svinské, ako kradnuté kreditky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norbert Odesláno Leden 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2013 KonyCZ.. Skončils nebo budeš pokračovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Seifert Odesláno Leden 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2013 Kony, to že to neumíš neznamená že to nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Leden 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2013 dekuji ze jste to vysvetlili... spletl jsem se..... to je vse.....nerekl bych ze neumim.... v apple delam uz nejaky ten patek.... ale je to jedno.. ocividne jste se do me opreli .... dobre stranim se a budu jen poslouchat..... jen jedna vec ..... ted to taky funguje ???? nebo v te dobe kdy byla tady hlaska o tom ze to funguje... tak to fungovalo ?????? ctete nekdo twitter pod2g ???? kde pise o teto veci ???? nechci se hadat.. nechci udelat ze sebe pitomce... jen chci poukazat na to ze to vse neni jak to vypada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 13, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2013 Ano funguje to, znám celkem dost lidí. Akorát jak píše Pr3dator, radši bych se od týhle varianty odsunul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Leden 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2013 dekuji ze jste to vysvetlili... spletl jsem se..... to je vse.....nerekl bych ze neumim.... v apple delam uz nejaky ten patek.... ale je to jedno.. ocividne jste se do me opreli .... dobre stranim se a budu jen poslouchat..... jen jedna vec ..... ted to taky funguje ???? nebo v te dobe kdy byla tady hlaska o tom ze to funguje... tak to fungovalo ?????? ctete nekdo twitter pod2g ???? kde pise o teto veci ???? nechci se hadat.. nechci udelat ze sebe pitomce... jen chci poukazat na to ze to vse neni jak to vypada... Teraz už to nefunguje, Apple upravil systém inštalácie tak, že na prvé spustenie potrebuješ Apple ID. V čase, keď to autor postol, to zrejme fungovalo, minimálne pred týždňom určite. S pod2g (Cyrilom, hento sa blbo skloňuje) som osobne prehodil pár slov a na Twitteri ho sledujem už dlhšiu dobu. O tomto písal to, že konečne ľudia prestanú spájať warez a JB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 13, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2013 Já jsem se o tom bavil s lidma tuším v pondělí. Tehdy to šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norbert Odesláno Leden 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2013 Dneska jsem to zkoušel a jde to.. Stačí když si vypneš internet v mobilu při instalaci a při spouštění hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiboia Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 co k tomu vše potřebuju za program aby mi to fungovalo na windows? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norbert Odesláno Únor 3, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2013 Potrebujes "25pp" aplikaci.. Kterou stahnes odsud: http://www.25pp.com/ A to je vse.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiboia Odesláno Únor 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2013 stahl jsem si to, ale při otevření to skončí chybou..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norbert Odesláno Únor 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Co za chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiboia Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 něco, že nejde otevřít nebo není podporováno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 I na iOS 7 funguje ! Mam ipad mini 7.0.3 a natahal sem si tam vsechy iwork aplikace zadara :) nektery jdou kdyz sem na wifi u jinych mlusim vypnout. Ale funguje to. Sent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
House Odesláno Říjen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 Dneska jsem to nejakym stylem nainstaloval a jde me to taky... ( Ipad 9.0.1 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Prosinec 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2015 používáte někdo vshare na ios9 vždycky mě to fungovalo jen pár dní pak jsem musel všechno instalovat znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.