Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Cz Ps3 Store


prague77

Recommended Posts

nikde sem nenasel tenhle topic, takze...

Dnes se spousti CZ PS3 store, tedy pro lidi kteri nemaji moznost nakupovat z US ci EU shopu dobry zprava.

Co vim, tak jeste ted to nebezi, tak snad s zitrejsim ranem...

Presna citace ze Sony-playstation.cz:

Praha, 8. listopadu 2007 – Společnost Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) dnes oznámila spuštění čtyř nových online obchodů PLAYSTATION®Store, a to v Polsku, Řecku, Saudské Arábii a České republice. Otevření PLAYSTATION Store posílí v těchto oblastech nabídku pro PlayStation®, neboť umožní zákazníkům přístup k demo verzím, videím a filmovým upoutávkám a rovněž nákup prémiového obsahu, včetně plných verzí her a dodatečného obsahu k hrám. Obsah těchto nových PLAYSTATION Store koresponduje s obsahem ostatních SCEE PLAYSTATION Store: pro download je přístupných více než 235 položek, a to i takových lákadel, jako např. Warhawk, Calling All Cars a Flow. “Když jsme v březnu uvedli PLAYSTATION®3 (PS3™), slíbili jsme, že ve všech zemích SCEE budeme zlepšovat naše služby a co nejrychleji nabídneme více nových obchodů PLAYSTATION Store v nových regionech,” říká Chris Stanton-Jones, viceprezident distribučních trhů pro SCEE. “Spuštění těchto nových obchodů podtrhuje nejen náš závazek vylepšovat naši nabídku, ale také důležitost těchto stále dynamičtějších trhů. Těšíme se na pokračování velkého úspěchu, který již na těchto trzích máme, a jsme rádi, že můžeme nadále prokazovat naši podporu těmto trhům.” Všechny transakce v PS Store se budou realizovat v českých korunách. Majitelé PS3 budou k nákupu přes PS Store používat karty typu VISA, nebo MasterCard.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj, už jsem to četl v práci. Tím si Sony u mně zase trošku zvýšila reputaci Škoda, že takovej přístup k ČR nemá MS s jeho Xbox 360-kou. Každopádně gratuluju a nechť slouží ;) .

I kdyz uprimne, kdo to potrebuje. Na US storu je to stejne vzdycky driv a ve finale to vyjde v dolacich levnejc(alespon do ted to vyslo lip kupovat na US nez na EU shopu - jedno jestli nemeckym nebo anglickym).

Myslim, ze zpusob naplnit si ucet i kdyz nemam osobne kartu tohle podporujici vzdycky je, tedy vlastne nechapu, ze nekdo nadaval ze to nemuze

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No je pravda, že konkrétně v PS Store se nevyznám a nevím, jak přesně funguje. Ono Xbox Live totiž není jen o placených službách, problém je v tom, že MS z ničeho nic začal blokovat některý obsah zdarma pro lokace, kde není služba oficiálně podporována tzn. i pro ČR. A hodně lidí naštvalo, když MS bloknul hlavně nové mapy do GOW, kvůli kterým vlastně ani nemohou hru splnit na 100%, což je podraz. Ale to by bylo na dlouhý vyprávění, mě jde spíš o to, že SONY udělala krok vpřed vůči českým uživatelům, zatímco MS o tom stále jen mluví a skutek utek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ac to bohuzel vypada, ze CZ PS3 store bude za chvili jedinou moznosti (eventuelne ostatni evropske).

Posledni dema na US storu (Uncharted) maji regionalni zamek, tedy nefunguji na EU masinkach...achjo...

Tak vidíš na co Ti bude dobré CZ STORE.Každopádně výborný krok SONY.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu