dddpepa Odesláno Leden 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2013 Ahoj, rád bych se zeptal jakou použít čtečku SD karet pro vyčítání NAND paměti z Corony V2 a V4. Zkoušel jsem asi 4 a jen jedna funguje tak nejak ale vzdycky mi to da ladeni aby to nabehlo tak jak ma. Tak myslim ze mam problem se cteckou. Pouzivam R/W kit od TX. Rad bych se zeptal nekoho kdo s tim ma zkusenost a poradi? Dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 17, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2013 Mně funguje jednak čtečka v NTB (ačkoliv jen v jednom ze dvou) a jednak mám odzkoušenou a funkční tuto - http://www.axago.cz/cz/produkty/ctecky-karet/CRE-HQ.html Jinak, ze 4 čteček jak píšeš bych předpokládal alepoň jednu funkční. Zkus zapojovat v pořadí: 1. Flex kabel do QSB od TX 2. Druhý konec flex kabelu do SD redukce (součást RW Kitu). Přepínač v pozici "RW" 3. SD redukci připojit k SD čtečte, kterou zatím nepřipojuj k PC 4. Napájení do konzole 5. SD čtečku USB kabelem do PC Zkus vyčkat až do 1min a pak zkus, jestli se ti bude NAND detekovat v J-R správnou velikostí v MB (3588 MB u Corony V2, 3648 MB u Corony V4). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.