biggerg Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 BT4?? zevraj najlepsia multiplayerovka roka:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 je nejake forum kde sa da pisat s tymi co hraju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxYoshixx Odesláno Prosinec 9, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Nespamuj tu furt jejda ... můžeš vytvořit třeba FORUM na link v CZ/SK :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 ludia neviete co tam budu postupne davat aj dalsie hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxYoshixx Odesláno Prosinec 10, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 Jako na LiNK? Tam si můžeš vytvořit přece i vlastní místnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Prosinec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2013 myslim tak napr gta 5 ci nebude multiplayer alebo need for speed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 overene 100% funkcne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 cavte nevite preco mi pri hre blur pise no system link games found co mam spravit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 cavte nevite preco mi pri hre blur pise no system link games found co mam spravit?? Stáhnout poslední Tittle Upd..ale tahle hra hodně blbne..takže nemusí už šlapat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 su tam len 2.. stiahol som oba a stale to tak robi:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Barančík Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2013 Zdravím, mám uplně jiný problém srchrnuto (Registraci na jqe360, mám jsem přihlášený ve FSD., TU u dané hry také mám př. Borderlands2, v plugins v nastaveni při testu mám u všeho pass, a Enabled) ale stejne zapnu hru dám tlačítko X - sysrem link a po vteřině načítání mi vyskočí (Plugin update required to connect to Link) a nic pořád zkouším retry, ale nic.... Prosím o radu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Leden 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2014 zadna stranka kde se nejake turnaje a podobne daju dohodnut? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADAMOSS Odesláno Březen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2014 Tady na tom videu je vcelku vidět jak to funguje,sice je tomu prd rozumět protože to je ve španělštině(asi) ale zhruba pro představu to jde.... Edit: Co je Security Question na těch stránkách? Dík Ahoj ta otázka je FSD taky sem se s tim trápil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Duben 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2014 Čauvec, funguje to stále ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killko Odesláno Duben 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2014 caw ano funguje 100 percent. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Duben 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2014 Nechtel by nekdo domluvit naky parby treba Halo:Reach nebo tak neco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Duben 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2014 A jaké na tom jedou hry ? A je ta služba zadarmo ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
megicz Odesláno Duben 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2014 Ano, je to zdarma a hry ktere na tom jedou najdes na http://link.jqe360.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Duben 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2014 A budou se tam postupně další hry přidávat ? A jak to tedy rozjedu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Duben 23, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2014 Kdo vi jestli se budou pridavat dalsi hry a jak to rozjedes je popsano na 1. strance tohoto tematu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Duben 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2014 Vím,ale nechápu tam nějaké slova. Potřeboval bych to podrobně vysvětlit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumidek007 Odesláno Květen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2014 Musím mít xbox live??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumidek007 Odesláno Květen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2014 Při registraci na http://link.jqe360.com/ to chce po mě kontrolní otázku: Co Team vám přinesl tento web??? Jaká je odpověď?? Diky Jiří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Květen 9, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2014 Odpoved by mela byt FSD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumidek007 Odesláno Květen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2014 Dikes,ale stejně mi nejde nastavit xbox tak je to v ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.