dmnk Odesláno Leden 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2013 Dobrý den, mám takový problém který nejsem sám shcopen vyřešit. Mám xbox s rgh a jsem začátečník. Hry mám na externím hdd a když spustím jakoukoliv hru tak se mi po chvilce hraní sekne (zamrzne) a potom musím natvrdo vypnout xbox. Nevíte co s tím? Děkuju. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 27, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2013 Dělá to každá hra? Jaký je to Xbox, Phat nebo Slim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmnk Odesláno Leden 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 Dělá to každá hra? Jaký je to Xbox, Phat nebo Slim? Je to phat, mám Fifu 13,Mafii 2, Fifu Street a ještě nějakej box a dělá to u všech. Víc her zatím nemám ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 28, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 Jaká revize? Pokud ti to dělá každá hra (a nejen nahodile, což se může stát), pak pokud pomineme signalizaci blížícího se RRoD (což pokud ti konzole před úpravou fungovala bez problémů lze téměř vyloučit), bude na vině dost pravděpodobně vlastní instalace RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TREYYY Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 Mám podobnej problém, ale zatím jsem narazil pouze na 2 hry co se mi koušou pravidelně v určitých intervalech dnes budu zkoušet další a uvidím no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.