Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

World of Warcraft !


sasán

Recommended Posts

Ahoj, již asi 4 roky hraju na free serverech. A přemýšlím, že si koupím wowko a zaplatím ofík ale moje otázky:

Jakej je nejlepší server pro čechy ? Možná bych šel k alianci (za hordu jsem hrál vždycky)

Kolik bývá cca odhadem lidí online v jednu chvíli když je špička na medium/high serveru ?

A má to vubec cenu jít na ofík ? :) Děkuju za každou odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hral sem WoW uz od 1.0.3 a musim rict, ze to bylo fantastickejch skoro osm let plnejch vyprav a boju. Je tomu tak tyden co sem acc se mnoha sberatelkama prodal a definitivne skoncil. Duvod ? Talentovej strom neexistuje. Pvp je jak pro blbecky a po 5.2 to bude jeste horsi. S chuti vzpominam na vsechno az do wotlku ( vanilla a pre tbc byl top). Po wotlku slo vsechno z kopce. Osobne bych ti doporucil nejakej free server s opravdu odladenym wotlkem a zustal tam.

Nebudu srovnavat free s offi, protoze to je nebe a dudy (v ramci zachovani poradi - dudy a nebe). Nezabugovanost, rychla podpora atd. atd. Ale i presto ti doporucim freecko. Kdyz narazis na dobrou partu lidi, tak ti nebude nic chybet. Ja osobne se asi skocim podivat na nejakej tbc server a zavzpominat.

Resume - offi je fajn si vyzkouset. Po vlastni zkusenosti bych se tam uz nevratil. Hru az moc priblizili masam a to ji prilis uskodilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten talent tree mě taky překvapil. Na free jsem už dlouho a právě komunita mě vždycky znechutí. Navíc jsem krom tbc serverů nezažil, že by byl nějakej boss vubec nascriptovanej nějak.

Doporučil by jsi mi tedy nějakej server kde je dost čechů ? Zkoušel jsem při starter edici thunderstorm a burning blade ale nějak nevim co je nejlepší volba. Jinak jsou dobrý RP servery ? :) Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

RP servery ti neporadim. Neni jich moc. Skoro se vytratili. Thunderhorn. PvE ali/horda tak pul na pul. Velká česká komunita (jinak mix spíš evropa než rusko) Určitě ne Drak'Thul. Diky znalostem angličtiny sem měl i postavu na Xaviusu. Dneska se už populace moc neřeší. Základní lokace jsou nějakym záhadnym způsobem propojený. Nevim jak to přesně je. Vyzkoušel sem final content na pande a PvP a je to proste mimo. A jak sem psal 5.2 bude jeste horsi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobře, takže thunderstorm ? Jo v základní lokaci dreaneiů jsem potkával lidi z Maghterionu :) O tom "cross-realmu" jsem četl. PvP mě moc nebere, takže bych ho stejně moc nechodil, zajímá mě právě pve. Je velkej problém se dostat na 90ce na raid ? Bylo mi řečeno, že je to pomalu nemožnej úkol :-) Tak já jen na co se připravit. Jinak jak dlouho se tak expí 90ka u průměrnýho hráče ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Thunderhorn. Ja mel behem tejdne 0 - 90lvl full heirloom Tank. Klasicky nejdyl trva 85 - 90. Neni to zas tak tezky. Ale jakozto uplne novej hrac to budes mit obtizny. Dej mi pak vedet a muzu te k nekomu doporucit. Ale az budes devadesatka s ilvl tak 475 - 480.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nehraj wowko. Vyroste z tebe krypl.

Ty ho zjevne nehrajes a stalo se ti to taky. Mmorpg rozviji hodne aspektu osobnosti. Kooperace, socialni zacleneni atd. A pokud je clovek ♥♥♥♥♥, tak je jedno co hrajes. Nepomuze ti ani svecena voda.

Odesláno z mého GT-N7000 pomocí Tapatalk 2

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Živý sociální kontakt je ale naprosto rozdílný od kybernetické reality.

Jsi si toho vědom ?

V tom mas naprostou pravdu, ale jsou taci, kteri maji problem s jakymkoliv kontaktem. A mmorpg jim muze pomoci. Stejne tak v zacleneni v nejakym spolecenstvi. Nerikam ze je to lek ale muze to bejt cesta. Ale jak sem rekl. Kdyz bude clovek ♥♥♥♥♥, tak mu nic nepomuze. Chce to najit spravmou rovnovahu a netravit u pc zivot...

Odesláno z mého GT-N7000 pomocí Tapatalk 2

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cesta rozhodně není to, že když mám sociální fobie, tak se zakempim doma u počítače. Cesta je to, že budu chodit ven a budu se snažit navazovat konakty s živými a viditelnými lidmi, ikdybych se měl pouze zeptat důchodce kolik je hodin. U počítače má každej pocit, že je nad věcí :) :)

Ačkoliv máš pravdu v tom, že počítače a technologie mají čím dál větší vliv, tak sociální kontakt na živo je nejdůležitější a ještě nějakou dobu bude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Parak: Já jsem se ale nikoho neptal co ze mě vyroste když budu hrát wow :) Hraju ho už dlouho a mám přítelkyni a normální život.

Meteleskum: Neznáš někoho z guildy chrocht ? :) Jsem zatim 66ka, berou ale prej od 10ky a nemůžu nikoho od nich sehnat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na twinu jsem to zkoušel ale to, že jedou na 2 datadisky starém wotlku je chabý :) Pak jsem hrál na www.monster-wow.com ve špičce cca 3300 lidí na jednom realmu. Ale teda, vubec nelituju že jsem na ofi, je to uplně o ničem jinym, nevěřil jsem, dokud jsem to nezkusil :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

V jednom s tebou musim souhlasit, vanilla a pre tbc je nejlepsi, pres rok jsem hral na vanille (feenix), na nejlepsim vanilla serveru a stalo to za to, rovnou sem dodam (jako malou reklamu), ze svuj ucet ted prodavam - World of warcraft vanilla feenix lvl 60 rogue[h=3][/h]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu