sasán Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 Ahoj, již asi 4 roky hraju na free serverech. A přemýšlím, že si koupím wowko a zaplatím ofík ale moje otázky: Jakej je nejlepší server pro čechy ? Možná bych šel k alianci (za hordu jsem hrál vždycky) Kolik bývá cca odhadem lidí online v jednu chvíli když je špička na medium/high serveru ? A má to vubec cenu jít na ofík ? :) Děkuju za každou odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meteleskum Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 Hral sem WoW uz od 1.0.3 a musim rict, ze to bylo fantastickejch skoro osm let plnejch vyprav a boju. Je tomu tak tyden co sem acc se mnoha sberatelkama prodal a definitivne skoncil. Duvod ? Talentovej strom neexistuje. Pvp je jak pro blbecky a po 5.2 to bude jeste horsi. S chuti vzpominam na vsechno az do wotlku ( vanilla a pre tbc byl top). Po wotlku slo vsechno z kopce. Osobne bych ti doporucil nejakej free server s opravdu odladenym wotlkem a zustal tam. Nebudu srovnavat free s offi, protoze to je nebe a dudy (v ramci zachovani poradi - dudy a nebe). Nezabugovanost, rychla podpora atd. atd. Ale i presto ti doporucim freecko. Kdyz narazis na dobrou partu lidi, tak ti nebude nic chybet. Ja osobne se asi skocim podivat na nejakej tbc server a zavzpominat. Resume - offi je fajn si vyzkouset. Po vlastni zkusenosti bych se tam uz nevratil. Hru az moc priblizili masam a to ji prilis uskodilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Únor 1, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 Ten talent tree mě taky překvapil. Na free jsem už dlouho a právě komunita mě vždycky znechutí. Navíc jsem krom tbc serverů nezažil, že by byl nějakej boss vubec nascriptovanej nějak. Doporučil by jsi mi tedy nějakej server kde je dost čechů ? Zkoušel jsem při starter edici thunderstorm a burning blade ale nějak nevim co je nejlepší volba. Jinak jsou dobrý RP servery ? :) Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meteleskum Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 RP servery ti neporadim. Neni jich moc. Skoro se vytratili. Thunderhorn. PvE ali/horda tak pul na pul. Velká česká komunita (jinak mix spíš evropa než rusko) Určitě ne Drak'Thul. Diky znalostem angličtiny sem měl i postavu na Xaviusu. Dneska se už populace moc neřeší. Základní lokace jsou nějakym záhadnym způsobem propojený. Nevim jak to přesně je. Vyzkoušel sem final content na pande a PvP a je to proste mimo. A jak sem psal 5.2 bude jeste horsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Únor 1, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 Dobře, takže thunderstorm ? Jo v základní lokaci dreaneiů jsem potkával lidi z Maghterionu :) O tom "cross-realmu" jsem četl. PvP mě moc nebere, takže bych ho stejně moc nechodil, zajímá mě právě pve. Je velkej problém se dostat na 90ce na raid ? Bylo mi řečeno, že je to pomalu nemožnej úkol :-) Tak já jen na co se připravit. Jinak jak dlouho se tak expí 90ka u průměrnýho hráče ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meteleskum Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 Thunderhorn. Ja mel behem tejdne 0 - 90lvl full heirloom Tank. Klasicky nejdyl trva 85 - 90. Neni to zas tak tezky. Ale jakozto uplne novej hrac to budes mit obtizny. Dej mi pak vedet a muzu te k nekomu doporucit. Ale az budes devadesatka s ilvl tak 475 - 480. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Nehraj wowko. Vyroste z tebe krypl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meteleskum Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Nehraj wowko. Vyroste z tebe krypl. Ty ho zjevne nehrajes a stalo se ti to taky. Mmorpg rozviji hodne aspektu osobnosti. Kooperace, socialni zacleneni atd. A pokud je clovek ♥♥♥♥♥, tak je jedno co hrajes. Nepomuze ti ani svecena voda. Odesláno z mého GT-N7000 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Živý sociální kontakt je ale naprosto rozdílný od kybernetické reality. Jsi si toho vědom ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meteleskum Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Živý sociální kontakt je ale naprosto rozdílný od kybernetické reality.Jsi si toho vědom ? V tom mas naprostou pravdu, ale jsou taci, kteri maji problem s jakymkoliv kontaktem. A mmorpg jim muze pomoci. Stejne tak v zacleneni v nejakym spolecenstvi. Nerikam ze je to lek ale muze to bejt cesta. Ale jak sem rekl. Kdyz bude clovek ♥♥♥♥♥, tak mu nic nepomuze. Chce to najit spravmou rovnovahu a netravit u pc zivot... Odesláno z mého GT-N7000 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Cesta rozhodně není to, že když mám sociální fobie, tak se zakempim doma u počítače. Cesta je to, že budu chodit ven a budu se snažit navazovat konakty s živými a viditelnými lidmi, ikdybych se měl pouze zeptat důchodce kolik je hodin. U počítače má každej pocit, že je nad věcí :) :) Ačkoliv máš pravdu v tom, že počítače a technologie mají čím dál větší vliv, tak sociální kontakt na živo je nejdůležitější a ještě nějakou dobu bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meteleskum Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 To kazdopadne, ale ja nemluvim o kempeni, ale vyvazenosti pc/lidi. Odesláno z mého GT-N7000 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Únor 10, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2013 Parak: Já jsem se ale nikoho neptal co ze mě vyroste když budu hrát wow :) Hraju ho už dlouho a mám přítelkyni a normální život. Meteleskum: Neznáš někoho z guildy chrocht ? :) Jsem zatim 66ka, berou ale prej od 10ky a nemůžu nikoho od nich sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2013 a hrajete tu nekdo na twinu ?... myslim ze nato ze je to free server tak je celkem kvalitka ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Únor 11, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2013 Na twinu jsem to zkoušel ale to, že jedou na 2 datadisky starém wotlku je chabý :) Pak jsem hrál na www.monster-wow.com ve špičce cca 3300 lidí na jednom realmu. Ale teda, vubec nelituju že jsem na ofi, je to uplně o ničem jinym, nevěřil jsem, dokud jsem to nezkusil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2013 to přejde :) taky jsme byli unešený offikem .. teď s odstupem času, kdy už to z nás nikdo nehraje . Můžu říct že na free před přechodem se vzpomíná mnohem častěji než na samotný offík.. to byly časy :party: každopádně good luck & have fun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Březen 9, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2013 Tak už hraju přes měsíc na ofíku a jsem spokojen :-) http://eu.battle.net/wow/en/character/thunderhorn/Banshiee/simple můj monk :-) Našel jsem si supr guildu. Kdo by se k nám rád připojil, ať mi napíše ingame :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petihvezdickovaMetax Odesláno Duben 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 V jednom s tebou musim souhlasit, vanilla a pre tbc je nejlepsi, pres rok jsem hral na vanille (feenix), na nejlepsim vanilla serveru a stalo to za to, rovnou sem dodam (jako malou reklamu), ze svuj ucet ted prodavam - World of warcraft vanilla feenix lvl 60 rogue[h=3][/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.