Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

První dva díly v hdčku jsou podle mne spíš pro pamětníky (to zní hrozně:) ), navíc mne potkalo množství bugů od zasekávání na neviditelných překážkách uprostřed areny, vypadávajících textur, problémů se zvukem a otřesnou kamerou. Oba díly jsem hrál cca dvě hodinky, trojku hodinku a radši jsem se kolekce rychle zbavil.

Spíš bych ti radil zkusit nejdřív 4, je za slušný peníz a takový mix mezi prvními třemi díly a 5. Pokud se ti líbila 5, zkus třeba Enslaved, je od stejných autorů a Ens. se mi osobně líbila stejně jako DMC.

Odesláno (upraveno)

dík za typ, po Enslaved kouknu, novej DmC mě nadchnul uplně maximálně, jen občas mam pocit že těch kombinací tlačítek je moc :D

edit: tak už vim Enslaved :) měl sem ho staženej a zkoušel sem ho .. nechal sem ho na pozdějc hodně mě zaujal příběh a hratelnost pak sem se někde seknul, save mam uloženej, budu se k tomu muset vrátit :)

Upraveno uživatelem aaischa
Odesláno

Já rozhodně můžu HD kolekci doporučit,sám sem začal hrát všechny devil may cry když vyšla čtyřka a to sem hrál ještě PS2 verze,tet když vyšlo DMC sem se k tomu vrátil v té HD kolekci je to pořád dobrý,podle mě je Devil may cry 3 pořád lepší než nové DMC,hlavně co se týče příběhu a cut scén.Já sem zatim s HD kolekcí problém neměl,žádný bugy atd.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu